Γιώργος Μαυρίδης: Συγκέντρωσε 7.295 ευρώ για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες
Showbiz

Γιώργος Μαυρίδης: Συγκέντρωσε 7.295 ευρώ για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες

Μια χαμογελαστή φατσούλα σχεδίασε για καλό σκοπό ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα στο κοινό και σε όσους επιθυμούν να «χτυπήσουν» το συγκεκριμένο σχέδιο με 20 ευρώ.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και η ουρά που σχηματίστηκε έξω από το μαγαζί που ανήκει στον παρουσιαστή, ήταν μεγάλη και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα στα παιδιά και τους γονείς της Παιδιατρικής – Παιδογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ, για ιούς οποίους πραγματοποιήθηκε και η ενέργεια.

Βλέποντας τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου, ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκίνησε τη διαδικασία μία ώρα νωρίτερα, σας 9 το πρωί, αντί για τις 10 που είχε προγραμματίσει, για... όσο αντέξει! Όπως είχε σημειώσει ο Γιώργος Μαυρίδης σε δημοσίευση του στο facebook, είχε χρονομετρήσει τη διαδικασία ακριβώς και υπολόγιζε πως για το κάθε τατουάζ χρειαζόταν 3 λεπτά και κάποια δευτερόλεπτα.

Ο ίδιος παρακάλεσε όσους είχαν σκοπό να κάνουν το τατουάζ και να βοηθήσουν τα παιδιά αυτά, να του υποδεικνύουν το σημείο που το θέλουν χωρίς να του αποσπούν την ... προσοχή, ώστε να μπορέσει να κάνει σε όσο περισσότερους γίνεται για να συγκεντρωθούν πιο πολλά χρήματα.

Και τα κατάφερε αφού συγκέντρωσε 7.295 ευρώ, ποσό το οποίο θα δοθεί σε οικογένειες με παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και άλλες χρόνιες παθήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved