Μάριος Ιορδάνου: «Επιδιώκω να είμαι όλο το 24ωρο με τη Σοφία»
Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: «Επιδιώκω να είμαι όλο το 24ωρο με τη Σοφία»

Για την αποχή του από την τηλεόραση αλλά και για την απόφαση του να συμμετέχει στην σειρά «Προδοσίες» που γυρίζεται και στην Κύπρο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μάριος Ιορδάνου.

«Έχετε να με δείτε στην τηλεόραση 5 χρόνια και τώρα επανέρχομαι σε μία πολύ αξιόλογη σειρά. Η τηλεόραση είναι μαγικό μέσο, μπορεί να βοηθήσει παρά πολύ. Ο λόγος που επιστρέφω μετά από τόσα χρόνια είναι για το εξαιρετικά καλογραμμένο σενάριο, αλλά και το ρόλο, οι «Προδοσίες», στο ΣΚΑΙ από τον Σταύρο Αβδούλο και την Ειρήνη Ριτσώνη - συνεργάζομαι επίσης με τον Στράτο Μαρκίδη, που είναι εγγύηση. Έχω βάλει στο ρόλο και κομμάτια από το χαρακτήρα μου, όπως ο τρόπος που προσεγγίζει τη γυναίκα, ρομαντικός, παλαιάς κοπής. Ακόμα, ήθελα να πάνε στην Κύπρο οι παραστάσεις μου και θα πάνε σε λίγο καιρό, έτσι, ήταν ένας τρόπος να συστηθώ στο κυπριακό κοινό. Έχω κάνει πολλούς φίλους στην Κύπρο», λέει στο περιοδικό Λοιπόν.

Όσο για το αν τον κουράζουν οι μετακινήσεις; «Επειδή κάνω πολλές παραστάσεις στο εξωτερικό, δεν κουράζομαι τόσο εύκολα, έχω συνηθίσει πια. Είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία μου να κάνω πράγματα, που όσο διατηρώ τη διαύγεια μου, νιώθω ξεκούραστος. Το σημαντικό είναι ότι έχω τη Σοφία να με περιμένει στο σπίτι», λέει και συνεχίζει:

«Όταν ολοκληρώσει το επόμενο έργο, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να έρθει μαζί μου στην Κύπρο, γιατί είναι ένα πανέμορφο νησί και θέλω να το γυρίσω με τη Σοφία. Υπάρχει πιθανότητα να τη δείτε τηλεοπτικά, όπου θα παίξουμε μαζί. Έχω κάτι στα σκαριά, είμαστε σε συζητήσει, θα ήθελα να κάνω κάτι ιδιαίτερο, δικό μας, στην τηλεόραση. Επιδιώκω να είμαι όλο το 24ωρο με τη Σοφία, γιατί με γεμίζει πάρα πολύ, μου φορτίζει τις μπαταρίες, Είναι φοβερό το συναίσθημα να έχεις τον άνθρωπο σου και να ξέρεις ότι είναι εκεί σε κάθε βήμα σου και σε στηρίζει. Οταν είμαι στην Κύπρο, ευτυχώς υπάρχει το skype, όπου ανά πάσα στιγμή υπάρχει επικοινωνία, βρίσκω λίγο χρόνο και σήμα, μπαίνω, τη βλέπω και μιλάμε. Γυρίζω πίσω στην Ελλάδα κι έχω τη λαχτάρα να τη δω», καταλήγει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved