Νίκη Παλληκαράκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια
Showbiz

Νίκη Παλληκαράκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια

Για τη συμμετοχή της στη σειρά «Τα πέντε κλειδιά», για τα γυρίσματα στην Κύπρο αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να μην κάνει οικογένεια και παιδιά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νίκη Παλληκαράκη.

Πώς περνάει ο χρόνος σου στην Κύπρο;
«Με γυρίσματα, γιατί οι μέρες είναι συγκεκριμένες και δεν υπάρχει το περιθώριο. Το γύρισμα ξεκινάει πολύ πρωί, ολοκληρώνεται μετά από 12 ώρες, έπειτα γυρίζω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για ξεκούραση και μελέτη για την επόμενη μέρα. Επειδή έτσι είναι η κοσμοθεωρία, μου απέναντι στην τέχνη, είμαι σαν μοναχή, ταγμένη, πολύ συνειδητά το κάνω, κι αφορά εμένα, δεν το κάνω παντιέρα, μου ταιριάζει, μου πάει κι έτσι θεωρώ ότι πρέπει να αφοσιωθείς. Βέβαια, έχω την πολυτέλεια, δεν ξέρω αν είχα οικογένεια, αν ήταν εύκολο να αφήσω το παιδί μου. Έχω την πολυτέλεια να μπορώ να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή εκεί που πρέπει λόγω δουλειάς, να αφοσιώνομαι σε αυτό, να μην έχω κάτι να με κρατάει πίσω και να νιώθω άσχημα, ενοχικά».

Αυτός ήταν ο λόγος που σε έκανε να μη δημιουργήσεις οικογένεια και να μη φέρεις στον κόσμο ένα παιδί;
«Ακριβώς αυτός. Αφορά τον τρόπο με τον οποίο ήθελα να αφοσιωθώ στη δουλειά αυτή. Ήθελα πλήρη ελευθερία, οποιαδήποτε στιγμή μπορείς αλλάξει η ανάγκη της δουλειάς, να σε πάει να γυρίζεις σαν το γύφτο όλο το καλοκαίρι, το χειμώνα να δουλεύει όλη την ημέρα, κι αυτό δεν μπορεί να συνυπάρξει με ένα παιδί. Όπως θα είχα γύρισμα στην Αθήνα, έτσι έχω και στην Κύπρο, απλώς, αντί να γυρίζω στο σπίτι μου, γυρίζω στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου», λέει η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved