Ελισάβετ Μουτάφη: «Όνειρο μου είναι να συνεργαστώ με τον αδερφό μου και παίξουμε στην ίδια σκηνή μαζ
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Όνειρο μου είναι να συνεργαστώ με τον αδερφό μου και παίξουμε στην ίδια σκηνή μαζ

Για τα κιλά που έχει χάσει αλλά για τον αδερφό της, Κωνσταντίνο Μουτάφη, επίσης ηθοποιό, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Είχα φτάσει πολλά κιλά, δεν ήμουν απλώς «γεματούλα». Γυμναστήριο κάθε μέρα, διατροφή... Το ευχαριστιέμαι όμως. Το είχα κάνει ξανά και στο παρελθόν, κι ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά. Θεωρώ ότι δεν θα αλλάξω πάλι, θα τελειώσει εδώ. Έχω πάει 40 χρονών πια», λέει στο περιοδικό Λοιπόν και μιλά για τον αδερφό της, Κωνσταντίνο.

«Δεν έχουμε συνεργαστεί ως τώρα. Η επαγγελματική επαφή που είχα με τον αδελφό μου ήταν όταν μπήκε στη σχολή, τον βοήθησα στα κομμάτια του και είδα ότι ήταν πολύ καλός, οπότε ήμουν ήσυχη. Εννοείται ότι είναι όνειρο μου να συνεργαστούμε και να παίξουμε στην ίδια σκηνή μαζί. Είμαι περήφανη για αυτόν, πηγαίνει πολύ καλά. Συμβουλεύει ο ένας τον άλλο, τον ακούω, έχω την ανάγκη να τον ρωτήσω, αλλά κι εκείνοι με ακούει. Είναι πολύ ωραίο να είναι δύο αδέλφια στην ίδια δουλειά. Η σχέση μας εμπεριέχει αυστηρότητα εκεί που πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει, καμιά φορά και με χιούμορ», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved