Άννα Παναγιωτοπούλου: «Έμεινα εκτός δουλειάς γιατί δεν μου άρεσε η πρόταση»
Showbiz

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Έμεινα εκτός δουλειάς γιατί δεν μου άρεσε η πρόταση»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου αγαπάει το θέατρο και δεν κάνει κάτι για τα χρήματα. 

-Δυστυχώς, και ο κλάδος σας είναι από αυτούς που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την κρίση.

«Και ποιος κλάδος δεν έχει χτυπηθεί, ο δημοσιογραφικός, ο κλάδος των αρχιτεκτόνων και των πολιτικών μηχανικών, των εμπόρων. Δεν υπάρχει χρήμα και δεν γίνονται δουλειές. Εκείνο πάντως που με έχει εκνευρίσει και θυμώνω είναι ότι παρά τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία, δεν έχει κοπεί ούτε ένα ευρώ από τις βουλευτικές αμοιβές και τις βουλευτικές συντάξεις, ενώ από την άλλη κόβονται οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων. Ο μοναδικός που είναι αντίθετος σε αυτή τη λογική είναι ο Λεβέντης που κάποτε τον κοροϊδεύαμε»

-Υπό αυτές τις συνθήκες θα λέγατε ότι το θέατρο λειτουργεί για εσάς ως ψυχοθεραπεία;

«Σαφώς, είναι μεγάλη εκτόνωση το σανίδι, όχι μόνο για εμάς που παίζουμε, αλλά και για το κοινό. Δεν είναι τυχαίο ότι σε τέτοιες εποχές η μουσική, το θέατρο και γενικότερα οι τέχνες ανθούν. Ο κόσμος κυνηγά τα ποιοτικά θεάματα σαν δόση οξυγόνου»

-Περνάτε δύσκολα αυτή την περίοδο;

«Όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Το καλοκαίρι δεν δούλεψα γιατί δεν μου άρεσε η πρόταση που μου έγινε και προτίμησα να μείνω εκτός δουλειάς. Εγώ το σέβομαι το θέατρο, δεν θέλω να το ξεφτιλίσω. Δεν υποβιβάζω ούτε τον εαυτό μου, ούτε το θέατρο. Έμεινα λοιπόν εκτός, πληρώνοντας το τίμημα. Έχω μια σύνταξη κι ένα σπίτι δικό μου, οπότε τα κουτσοβόλεψα» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved