Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φοράει βέρα στο δεξί αλλά δεν παντρεύεται!
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φοράει βέρα στο δεξί αλλά δεν παντρεύεται!

Είναι γνωστό ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρήκε στο πρόσωπο του Άλεξ Φραντζολίνι τον άντρα χάρη στον οποίο κατάφερε, μεταξύ άλλων, να διώξει τη φοβία της και να παραδεχτεί δημόσια μία σχέση της για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό της.

Είναι άλλωστε ο άνδρας που την κάνει ευτυχισμένη... Πριν από μερικές ημέρες η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια φωτογραφία από το πρόσφατο ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη. Η βέρα στο δεξί χέρι της ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά στις υποψίες και να πυροδοτήσει τις φήμες για «κρυφό» γάμο. Η ίδια με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που τη διακρίνουν απάντησε στη real: «Όχι, όχι, δεν παντρεύτηκα. Δικιά μου είναι η βέρα». Το γεγονός ότι διασκέδασε όμως και η ίδια με τις φήμες αποδεικνύει ότι η όμορφη ηθοποιός διανύει μία από τις πιο ευχάριστες και απενοχοποιημένες φάσεις στην προσωπική της ζωή.
Παρόλο που διαψεύδει ότι ανέβηκε κρυφά τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ντορέττα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και δεν κρύβει την επιθυμία της να κάνει τρίτο παιδί, όπως είχε δηλώσει και σε πρόσφατη συνέντευξη: «Εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες έφερναν ένα τρίτο μωρό στην οικογένειά μου, σαφέστατα και δεν θα σκεφτόμουν για δεύτερη φορά να κάνω ένα διάλειμμα από τη δουλειά, όπως ακριβώς το έκανα με τα δυο μου αγόρια. Νομίζω ότι ναι, αν υπάρξω τόσο τυχερή και ευλογημένη στη ζωή μου ώστε να ξαναέρθει άλλο ένα παιδάκι, το θεωρώ δεδομένο ότι για ένα διάστημα θα πρέπει να αλλάξω λίγο τα προγράμματά μου για να μπορώ να είμαι κοντά του». Δηλαδή είναι απολύτως εξοικειωμένη με την ιδέα ενός τρίτου παιδιού; «Δεν είναι κάτι που θα έλεγα ποτέ απόλυτα “όχι”, “αποκλείεται”, “δεν θέλω να το ξαναζήσω”. Το αντίθετο! Απλά ένα μωρό είναι μια σοβαρή απόφαση. Αλλά είμαι πολύ θετική στο να συμβεί. Αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, ναι. Όπως και σε έναν γάμο», απαντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved