Άννα Παναγιωτοπούλου: «Για να αναγκάσω τη μανά μου να αποδεχτεί την επιλογή μου…»
Showbiz

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Για να αναγκάσω τη μανά μου να αποδεχτεί την επιλογή μου…»

Πότε κατάλαβε η Άννα Παναγιωτοπούλου ότι θέλει να ασχοληθεί με την τέχνη της υποκριτικής;

«Μικρή ήθελα να γίνω σκουπιδιάρισσα γιατί η μάνα μου δεν με άφηνε να κάνω φασίνα που μου άρεσε. Έβγαινα στο μπαλκόνι της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη, έβλεπα τους σκουπιδιάρηδες και ζήλευα. Το επόμενο επάγγελμα το οποίο επέλεγα ηθοποιός. Μάζευα τα παιδιά στη γειτονιά και έδινα παραστάσεις. Για να αναγκάσω τη μανά μου να αποδεχτεί την επιλογή μου, πρωταγωνίστησα σε παράσταση του σχολείου», λέει η ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα ενώ αποκαλύπτει αν έχει κάνει ποτέ ψυχανάλυση.

«Έχω κάνει έναν χρόνο αλλά δεν βγήκε τίποτα και σηκώθηκα κι έφυγα. Το να κάθομαι σε έναν καναπέ και να μου λέει ο άλλος «πες» δεν μου λέει τίποτα. Δεν μπόρεσα να λειτουργήσω, κάθε φορά δεν ήξερα τι να πω», λέει η ίδια.

Όσο για το αν έχει φίλες από το χώρο, απαντά: «Ζω με τα κατοικίδια μου στο σπίτι που γειτονεύει με την αδελφή μου που είναι και η συντροφιά μου, αλλά, ναι έχω φίλους από τον χώρο. Η Μίρκα είναι μια καλή μου φίλη, όπως πολύ καλή μου φίλη είναι και η Μαριανίνα Κριεζή. Γνωριστήκαμε όταν κάναμε μαζί τη «Λιλιπούπολη» και έκτοτε μοιραζόμαστε προβληματισμούς, στιγμές, σκέψεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved