Καραβάτου-Κατσούλης: Η ζήλεια του Κρατερού, οι βρισιές και η αποχώρηση
Showbiz

Καραβάτου-Κατσούλης: Η ζήλεια του Κρατερού, οι βρισιές και η αποχώρηση

Σκηνές… απείρου κάλους στο πλατό της εκπομπής Έτοιμο το Πρωινό.

Πριν από λίγες μέρες έγινε θέμα στους διαδρόμους του καναλιού Epsilon ένας καβγάς του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου στο διάλειμμα της εκπομπής.

Ένας καβγάς που σύμφωνα με το Λοιπόν είχε και παράπλευρες απώλειες, καθώς έκανε την αρχισυντάκτρια τους, Φιλιώ Γιαννακοπούλου, να παραιτηθεί, έξαλλη με τη συμπεριφορά του παρουσιαστή.

Ο Κρατερός Κατσούλης έβαλε τις φωνές στη σύζυγο του εξαιτίας του νεαρού μάγειρα Δημήτρη Δαλιάνη. Η Κατερίνα του έκανε ένα κομπλιμέντο για τα μάτια του και ακολούθησε ένας χιουμοριστικός διάλογος, με αποτέλεσμα να υπερβούν τον προβλεπόμενο χρόνο.

Ο Κρατερός παρέμενε σιωπηλός καθ' όλη τη διάρκεια του... μαγειρικού φλερτ και όταν πήγαν σε διαφημιστικό διάλειμμα, έγινε έξαλλοι: «Τι δουλειά έχει αυτός εδώ; Το ότι είναι όμορφος δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει θέση στην εκπομπή μας», φέρεται να είπε.

Και λέγεται ότι συνέχισε σε υψηλούς τόνους, ζητώντας της το λόγο για το κομπλιμέντο που του έκανε, ενώ της είπε: «Γιατί ζήτησες από τις κάμερες να του κάνουν κοντινό; Όλα αυτά δεν αρμόζουν στο ύφος της εκπομπής που θέλουμε να κάνουμε! Με αυτά που έκανες έβγαλες την εκπομπή έξω κατά 10 λεπτά και θα πρέπει να φάμε άλλα θέματα».

Η Κατερίνα δεν απαντούσε, καθώς δεν ήθελε να δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα ενώ κάποια στιγμή ο καβγάς μεταφέρθηκε ανάμεσα στον Κρατερό και στην αρχισυντάκτρια, η οποία έξαλλη αποχώρησε από την εκπομπή και πλέον έχει αναλάβει την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved