Όλγα Πολίτου: «Κατάρα τους δίνω για όσα μας κάνουν»
Showbiz

Όλγα Πολίτου: «Κατάρα τους δίνω για όσα μας κάνουν»

Η Όλγα Πολίτου ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει μετά την έλευση των μνημονίων στην Ελλάδα. 

Αν και φαίνεται ευχαριστημένη που και φέτος βρίσκεται πάνω στο θεατρικό σανίδι, εν τούτοις δεν κρύβει την αγανάκτηση της για όσα συμβαίνουν γύρω της. «Ναι, πικραίνομαι πολύ. Γιατί είχαμε έναν ρυθμό στη ζωή μας και οι τρισάθλιοι πολιτικοί μας διέλυσαν. Μας πρόδωσαν. Κατάρα τους δίνω για όσα μας κάνουν» τόνισε στην Freddo.

Η οικονομική κρίση της έχει χτυπήσει την πόρτα; «Σαφέστατα. Τα χρόνια των μνημονίων με έχουν γονατίσει και εμένα. Σαφώς και δεν υπάρχουν δουλειές όπως υπήρχαν και είναι ελάχιστο το χρονικό διάστημα που παίζουμε. Κλαίω όμως περισσότερο για τα νέα παιδιά, που δεν έχουν μέλλον».

Γιατί έχουμε να τη δούμε 10 και πλέον χρόνια στην ελληνική τηλεόραση; «Δεν έχω ανάγκη να παίξω στην τηλεόραση και να μου χρωστάνε ή να μου φάνε τα λεφτά και τους κόπους μου. Η τηλεόραση δεν είναι πλέον όπως ήταν. Γιατί να παίξω; Ποιος ο λόγος; Για να μου φάνε τα λεφτά; Οχι. Θα παίξω όταν εγώ επιθυμώ και είμαι σίγουρη ότι θα πληρωθώ».

Της λέμε ότι στο μυαλό των περισσοτέρων έχει μείνει από τις συνεργασίες της με τον Νίκο Φώσκολο στη «Λάμψη» και στην «Καλημέρα ζωή». «Οχι. Εγώ ήμουν ηθοποιός του Βασίλη Γεωργιάδη, του Κώστα Κουτσομύτη. Με τον Φώσκολο δούλεψα ελάχιστα», αντιτείνει. Όσο για την ευχή που δίνει; «Εύχομαι και οι 300 να ξεκουμπιστούν από τα έδρανα της Βουλής, Εύχομαι ο λαός μας να βρει και πάλι τον δρόμο του. Δεν μας αξίζει τέτοια ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved