H showbiz… θύμα ληστείας!
Showbiz

H showbiz… θύμα ληστείας!

Με τα βλέμματα «καρφωμένα» στη ληστεία που δέχτηκε η Kim Kardashian, δεν είναι λίγοι και οι επώνυμοι Έλληνες που βιώσαν δύσκολες στιγμές όταν έπεσαν θύματα διαρρήξεων.

Πάνος Καλλίτσης
Στα τέλη Ιανουαρίου, τη στιγμή που έμπαιναν στην πιλοτή του σπιτιού τους στο Λυκαβηττό, ο γνωστός κομμωτής των επωνύμων και η συζύγου του Έλενα, δέχθηκαν πυρά από τρεις άνδρες, που εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί τους ένα χαρτοφύλακα. Ο Πάνος Καλλίτσης τραυματίστηκε από τις σφαίρες στο πόδι και στο θώρακα Και χειρουργήθηκε, ενώ η σύζυγος του τραυματίστηκε ελαφρά. Περίπου πέντε μήνες μετά συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία φυλακίστηκαν: ένας 29χρονος αστυνομικός, ένας 42χρονος έγκλειστος των φυλακών που είχε πάρει άδεια και ένας 34χρονος Ιρακινός.

Πέτρος Κωστόπουλος
Άσχημη κατάληξη είχαν οι πασχαλινές διακοπές του πρώην εκδότη. Επιστρέφοντας με το γιο του από τη Μύκονο, διαπίστωσε ότι διαρρήκτες είχαν παραβιάσει την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος του στο Ψυχικό. «Σπάσανε την τζαμαρία, μπήκαν στο σπίτι, πήγαν σε συγκεκριμένο μέρος και πήραν ό,τι είχα σε ρολόι, σε δαχτυλίδι, σε κρεμαστάρι, αυτά που μάζευα πάρα πολλά χρόνια - και του μπαμπά και της μαμάς και της γυναίκας και δώρα-, δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο. Υγεία να έχουμε», ανέφερε μερικές ημέρες μετά ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Βράδυ».

Τέτα Καμπουρέλη
Ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, στα τέλη Απριλίου, η γνωστή μανικιουρίστα και ο σύζυγος της βρέθηκαν αντιμέτωποι με ληστές μέσα στο τριώροφο σπίτι τους στη Βάρη. Όταν ο Βασίλης Γκουρούσης προσπάθησε να τους εμποδίσει, εκείνοι τον γρονθοκόπησαν άγρια. Οι δράστες διέφυγαν με ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα τεράστιας αξίας. «Ζω με αυτόν το φόβο. Δεν είμαι καλά. Φοβάμαι ότι θα ξανάρθουν» είχε δηλώσει λίγες ημέρες μετά η Τέτα Καμπουρέλη.

Εφη Σαρρή
Στα μέσα Μαΐου επίθεση από τρεις κακοποιούς δέχθηκε έξω από το σπίτι της, στον Άλιμο, η λαϊκή τραγουδίστρια. Οι δράστες της όρμησαν τη στιγμή που ξεκλείδωνε την εξώπορτα, ωστόσο, έφυγαν άπραγοι, καθώς άρχισε να ουρλιάζει και κάποιοι γείτονες τους πήραν στο κυνήγι. «Σκεφτόμουν πως μέχρι εδώ ήταν. Ήμουν σίγουρη ηώς θα με σκότωναν. Ούρλιαξα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και ο θεός με βοήθησε να σωθώ», ανέφερε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της λίγες μέρες μετά.

Ηρώ Καριοφύλλη
Θύμα διαρρηκτών ένα 24ωρο μετά την Άννα Βίσση έπεσε και η αστυνομική ρεπόρτερ του Αlpha. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της δημοσιογράφου στην Πεντέλη, νωρίς το πρωί, την ώρα που τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της έλειπαν, αφού πρώτα ξήλωσαν και κατέστρεψαν το συναγερμό. Μέσα σε περίπου 20 λεπτά κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, κοσμήματα και πολύτιμα έγγραφα.

Τόνι Μαυρίδης
Με το πιστόλι στον κρόταφο, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στην Άνω Γλυφάδα, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες ο μουσικός παραγωγός. Ο Τόνι Μαυρίδης αντιλήφθηκε ότι ένα όχημα κινούνταν περίεργα έξω από την οικία του και, όταν βγήκε να δει τι συμβαίνει, τον απείλησαν με όπλο και τον οδήγησαν στο εσωτερικό, όπου βρίσκονταν η σύζυγος του και ένα φιλικό τους πρόσωπο. Οι δράστες τους έδεσαν και φίμωσαν και διέφυγαν με περίπου 3.000 ευρώ και κοσμήματα. Ο Τόνι Μαυρίδης κατάφερε να λυθεί μετά από σχεδόν μία ώρα και ειδοποίησε τις Αρχές.

Άννα Βίσση
«Φτερά» έκανε ένα χρηματοκιβώτιο από το σπίτι της Άννας Βίσση, στην Εκάλη, στις αρχές του μήνα, τη στιγμή που η τραγουδίστρια βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, με την κόρη και τα εγγόνια της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές ξήλωσαν και πήραν το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της και περιείχε κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Τιτίκα Σαριγκούλη
Η γλυκιά γιαγιά της ελληνικής τηλεόρασης έχει βρεθεί έξι φορές αντιμέτωπη με ληστές, μεταξύ των οποίων και τα μέλη της σπείρας που υποδύονταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και έκλεβαν ηλικιωμένους, όπως αποκάλυψε η ίδια. «Έχω κάνει το σπίτι μου, όχι φρούριο, αλλά στρατόπεδο συγκέντρωσης! Από συρματόπλεγμα σε συρματόπλεγμα πάμε, μόνο περιστρεφόμενο προβολέα δεν έχω βάλει. Όπου να 'ναι, θα έρθει κι αυτό», δήλωσε στην εκπομπή «ΑννίταGR» η 81χρονη ηθοποιός μετά και τη νέα διάρρηξη που δέχθηκε τον περασμένο Μάιο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved