Μια συναυλία ζωής στη μνήμη της Μοσχολιού
Showbiz

Μια συναυλία ζωής στη μνήμη της Μοσχολιού

«Θέλαμε η μάνα μας να δίνει ζωή και μετά τον θάνατο της μέσω των δικών μας πράξεων».

Με αυτά το συγκινητικά λόγια η μικρή κόρη της κορυφαίας ερμηνεύτριας Βίκυς Μοσχολιού, Ευαγγελία Δομάζου, ανοίγει την καρδιά της στη Freddo και μιλάει για τη μεγαλειώδη συναυλία που θα δοθεί στο «Παλλάς» στις 7 Νοεμβρίου. Μια συναυλία με κορυφαίους συνθέτες και ερμηνευτές, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο Ογκολογικό Αγ. Αναργύρων.

Συγκινημένη η κόρη της μεγάλης ερμηνεύτριας, λέει: «Ήταν πριν από μερικές εβδομάδες όταν μας βολιδοσκόπησαν από το ογκολογικό και μας μετέφεραν την επιθυμία να δοθεί μια συναυλία προς τιμήν της μητέρας μας και όλα τα έσοδα να διατεθούν για να γίνουν καλά άρρωστοι συνάνθρωποι μας. Δεν σκεφτήκαμε ούτε στιγμή αρνητική απάντηση. Είπαμε το "ναι" και ξεκίνησε ο αγώνας δρόμου για τους καλλιτέχνες και τους συνθέτες».

Όπως λέει η Ευαγγελία Δομάζου, «πάντα είχαμε στο μυαλό μας από τότε που έφυγε η μητέρα μας από καρκίνο, να βοηθάμε μέσω του ονόματος της και του τεράστιου ρεπερτορίου που έχει. Αυτό πράξαμε και τώρα», λέει και συνεχίζει: «η μητέρα μας ταλαιπωρήθηκε από την ασθένεια αυτή. Δεν θα θέλαμε να ταλαιπωρηθεί άλλος κόσμος. Γι' αυτό και συμπράττουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Πιστεύω πως σε κάποια γωνιά είναι και η μητέρα μας, μας βλέπει και μας καμα-ρώνει που παλεύουμε για τους συνανθρώπους μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved