Ο Κωστόπουλος μιλάει για το ratpack.gr!
Showbiz

Ο Κωστόπουλος μιλάει για το ratpack.gr!

Για το νέο του «παιδί», διαδικτυακό αυτή τη φορά, το ratpack.gr μιλάει ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος επιπλέον αποκαλύπτει και τι πιστεύει πως αξίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή...

Εκτός από την εκπομπή σου, ετοιμάζεις και κάτι νέο στο διαδίκτυο...

Έχω διπλή πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη βγαίνει το «Βράδυ» στον αέρα και τη Δευτέρα ένα νέο αντρικό σάιτ που στήνω με 5 νεαρά παιδιά, το ratpack.gr από την DPG. Θέλω να βγάλω τα «σπασμένα» μου τα αντρικά, τα απωθημένα (σ.σ.: γέλια). Είμαστε σε μία φάση που μας έχετε πάρει παραμάζωμα! Οι άντρες είμαστε είδος προς εξαφάνιση. Επειδή πάλι γκρινιάζετε ότι δεν υπάρχουν άντρες, τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα σάιτ να μιλάνε και οι άντρες. Αντρες, όμως, που αγαπάνε τις γυναίκες. Κι επειδή το ξέρω το σπορ από παλιά, θα γράφουν οι πιτσιρικάδες αυτό που ζουν και θα γράφω και εγώ γι’ αυτά που μου έμαθε η ζωή.

Έχεις καταλήξει τι αξίζει στη ζωή;

Έχω καταλήξει τι αξίζει και είναι αυτό που λένε όλοι: ότι το μεγαλύτερο πράγμα που έχεις κάνει στη ζωή σου είναι τα παιδιά σου. Το άλλο είναι να αλλάξεις, να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, να μη μείνεις ο ίδιος. Και να είσαι ικανός να κρατήσεις μια καλή αντρική παρέα και μια γυναίκα που αγαπάς. Δεν μου αρέσει η μοναξιά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved