Καίτη Φίνου: «Ο Θεός όμως δεν ήθελε να μου δώσει ένα παιδί με τους συντρόφους που ήμουν»
Showbiz

Καίτη Φίνου: «Ο Θεός όμως δεν ήθελε να μου δώσει ένα παιδί με τους συντρόφους που ήμουν»

Τον λόγο για το οποίο δεν αποφάσισε να κάνει ολοκληρωμένη οικογένεια, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Καίτη Φίνου.

«Δεν ήταν ποτέ αυτός ο στόχος μου. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έρθει ένα πριγκιπόπουλο και μαζί του θα κάνω δυο-τρία παιδιά και θα μείνουμε για πάντα μαζί. Αν δεν υπάρχει ένας πολύ δυνατός έρωτας, δεν μπορείς να κάνεις ολοκληρωμένη οικογένεια. Ειλικρινά δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα για την προσωπική μου ζωή», λέει στην εφημερίδα Freddo.

Κάποτε η ηθοποιός είχε πει πως ένας πρώην σύντροφο της την χτύπησε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να «κρατά» παιδιά και να αποβάλλει.

«Ναι, είναι αλήθεια γιατί συνέβη. Δεν το έψαξα ποτέ όμως παραπέρα. Αν ερχόταν ένα παιδί και μπορούσα να το κρατήσω, θα το κρατούσα. Ο Θεός όμως δεν ήθελε να μου δώσει ένα παιδί με τους συντρόφους που ήμουν. Και ας βγάλουμε από τη μέση τις γνωστές σχέσεις που όλοι ξέρετε. Είχα αρκετούς άγνωστους συντρόφους και δεν θα το έπαιζα ποτέ «η παρθένα των τριών σχέσεων». Ίσως να ήμουν καλύτερα με ένα παιδί, ίσως και χειρότερα. Γιατί σκέψου να μεγαλώνω ένα παιδί μέσα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» όπου ζω τώρα...», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved