Μαρία Ηλιάκη: «Δε μ' αρέσει ούτε να με κουτσομπολεύουν, ούτε να με γλείφουν»
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: «Δε μ' αρέσει ούτε να με κουτσομπολεύουν, ούτε να με γλείφουν»

Πέρα από την καθημερινή τηλεοπτική παρουσία της η Μαρία Ηλιάκη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης. Οι 306.000 followers της προσυπογράφουν του λόγου το αληθές.

«Είμαι δυνατή στα κοινωνικά δίκτυα. Μ' αρέσουν. Πώς έγινε και απέκτησα τόσους followers; Δεν έχω ιδέα. Δεν αγοράζω, πάντως followers. Δεν ξέρω πώς γίνεται. Άλλοι σε ακολουθούν για να δουν πώς ζεις, τι κάνεις, πού ντύνεσαι, πού φτιάχνεις τα μαλλιά σου, κάποιοι μας αισθάνονται δικούς τους ανθρώπους, άλλοι μας ακολουθούν για να μας βρίζουν, θεμιτό κι αυτό. Προφανώς ευθύνεται και η προβολή μέσω της τηλεόρασης για τον αριθμό τους», επισημαίνει μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Εννοείται ότι στο πλήθος των followers υπάρχουν και κάμποσοι haters. Ωστόσο, η Μαρία Ηλιακή παρατηρεί πως τόσοι κι άλλοι τόσοι υπάρχουν και στην αληθινή ζωή. Ίσως μάλιστα και πιο σκληροί. «Στον πραγματικό κόσμο είναι μάλλον πιο συχνό και πιο έντονο να ασχολείται κάποιοι με τη δική σου ζωή και να μην κοιτά τη δική του καμπούρα. Μπορεί επειδή η ζωή κάποιου να είναι πολύ βαρετή ή επειδή δεν θέλει να δει πώς είναι στα αλήθεια, να ασχολείται με το τι φόρεσα εγώ, αν τσακώθηκα με τον φίλο μου, πώς είναι η σχέση μου, πώς είναι η δουλειά μου. Αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει να ασχολούνται οι γύρω μου με τη ζωή μου χωρίς να τους έχω δώσει το δικαίωμα. Και δεν μιλάω για τον κόσμο γενικά, αλλά γι' αυτούς που συναναστρέφομαι κοινωνικά. Εκεί γίνομαι πολύ ξινή. Δε μ' αρέσει ούτε να με κουτσομπολεύουν, ούτε να με γλείφουν», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved