Νάντια Κοντογεώργη: «Την κοινωνική κρίση τη βιώνω ως μια συνολική αποτυχία»
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: «Την κοινωνική κρίση τη βιώνω ως μια συνολική αποτυχία»

Πώς βιώνει την οικονομική κρίση η Νάντια Κοντογεώργη;

«Δεν είμαι άνθρωπος που αποταμιεύει. Δεν έχω ακόμη αποκτήσει καλή σχέση μ' αυτό. Δεν έχω βρεθεί αντιμέτωπη με κάποια τρομερή οικονομική δυσκολία, οπότε μέσα μου έχει καταχωρηθεί η πληροφορία ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Επειδή δεν είμαι όμως και σε συνθήκη που να το ευνοεί, θα το βελτιώσω. Διανύουμε άλλωστε μια περίοδο αφαίρεσης. Κρατώ τα απαραίτητα, ώστε να έχω τις απαραίτητες πληροφορίες, κι όχι περισσότερες από αυτές που μπορώ να διαχειριστώ», λέει στο περιοδικό Beaute και συνεχίζει:

«Τα θετικά οφέλη της οικονομικής κρίσης για το θέατρο; Έπεσαν τα τείχη ανάμεσα στους ποιοτικούς και τους εμπορικούς, τους νέους και μεγαλύτερους, τους ξανθούς και τους μελαχρινούς ηθοποιούς. Δημιουργείται μια ένωση δυνάμεων για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ανοίγονται νέοι καλλιτεχνικοί δρόμοι και τελικά, μπαίνουμε σε μια νέα εποχή.

Την κοινωνική κρίση τη βιώνω ως μια συνολική αποτυχία, μια μεγάλη απογοήτευση. Περιμένω να δω την επόμενη επιτυχημένη κίνηση. Είμαι απογοητευμένη, ωστόσο ελπίζω σύντομα να... γοητευτώ από κάτι», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved