Κατερίνα Διδασκάλου: «Έγινα γιαγιά για δεύτερη φορά. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη»
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έγινα γιαγιά για δεύτερη φορά. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη»

Για τον ομορφότερο και τον πιο δημιουργικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της γιαγιάς, μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Έχεις τρία παιδιά και ένα εγγόνι.
«Δύο εγγόνια, παρακαλώ. Έγινα γιαγιά για δεύτερη φορά. Η μεγάλη μου κόρη μου χάρισε μια μικρούλα, που είναι μόλις ενός μήνα. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη»

Είσαι η κλασική γιαγιά που θα πάει τα εγγόνια στις κούνιες και θα τους κάνει τα χατίρια;
«Δεν είμαι πολύ νοικοκυρά για να φτιάξω γλυκά στα εγγόνια. Άλλωστε, είμαι health freak. Το πρόγραμμα μου είναι πολύ δύσκολο και δεν έχω τον χρόνο που θα ήθελα για να απολαμβάνω τα εγγόνια μου. Προς το παρόν, προσπαθώ να έχει ποιότητα η επαφή μου μαζί τους και προσμένω στην ποσότητα, να βρω περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσω σε αυτά»

Είσαι πολύ μικρή για να σε λένε γιαγιά...
«Υπάρχουν γυναίκες που έχουν κάνει παιδιά ακόμα πιο μικρές από εμένα. Στα 22 απέκτησα την πρώτη μου κόρη. Αλλά νιώθω ευτυχής, θα σου πω και κάτι που έχει πλάκα. Δεν ξέρω ποιος έχει δασκαλέψει τον εγγονό μου και δεν με λέει γιαγιά, αλλά Κατρίν! Του λέω στο τηλέφωνο: «Γεια σου, είμαι η γιαγιά Κατερίνα» και μου λέει «Γεια σου, Κατρίν». Νιώθω πολύ τυχερή, γιατί μέσα από αυτή τπ δουλειά, που έχει μόχθο και υπερέκθεση, τα τρία μου παιδιά είναι υγιή και ισορροπημένα. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που τόσο οι δύο κόρες μου όσο και ο γιος μου δεν θέλησαν ποτέ να γίνουν ηθοποιοί», λέει η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved