Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Την τελευταία τριετία ωριμάζει μέσα μου η σκέψη για ένα ακόμη μωρό»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Την τελευταία τριετία ωριμάζει μέσα μου η σκέψη για ένα ακόμη μωρό»

Από τον περασμένο Μάιο και με αφορμή μια συνέντευξη της, φαίνεται πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά πια πιο απενοχοποιημένα σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

Τι έχει αλλάξει που την έχει... αλλάξει;
«Στην πραγματικότητα, τίποτα. Απλά την περσινή σεζόν, λόγω της εκπομπής, κάποια πράγματα για την προσωπική μου ζωή ίσως ενδιέφεραν λίγο παραπάνω. Βγήκαν κάποια περισσότερα δεδομένα για εμένα στην επιφάνεια, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δική μου επιδίωξη να συμβεί: Αν αυτό συνέβαινε μερικά χρόνια πριν, μπορεί να με έπιανε ένας μικρός πανικός. Τώρα, όμως, βιώνω μια πολύ ήσυχη και ισορροπημένη φάση της ζωής μου. Πλέον, είμαι πιο χαλαρή με όσα βγαίνουν στην επιφάνεια για τη ζωή μου. Βέβαια, βγαίνουν και κάποια που δεν έχουν καμία βάση, αλλά δεν πειράζει...», λέει στην εφημερίδα Αγορά.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος της έχει γεννήσει την επιθυμία για ένα τρίτο παιδί;

«Γενικότερα την τελευταία τριετία ωριμάζει μέσα μου η σκέψη για ένα ακόμη μωρό. Για την ακρίβεια, δεν είμαι αρνητική στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού. Επειδή, λοιπόν, βρίσκομαι σε αυτή τη φάση της ζωής μου, οποιαδήποτε επιλογή συντρόφου μπορεί να κάνω θα μπορούσε δυνάμει να καλύπτει τις προδιαγραφές για κάτι τέτοιο. Αυτά, όμως, είναι πολύ σημαντικά θέματα όταν έχεις ήδη άλλα δύο παιδιά και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τα πάρω ελαφρά τη καρδία. Δεν είναι μία εύκολη απόφαση», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved