Ο Σάκης Ρουβάς επικεφαλής της σπουδαίας πρωτοβουλίας για το έτος Φιλίας Ρωσίας-Ελλάδας
Showbiz

Ο Σάκης Ρουβάς επικεφαλής της σπουδαίας πρωτοβουλίας για το έτος Φιλίας Ρωσίας-Ελλάδας

Ο Σάκης Ρουβάς επικεφαλής της σπουδαίας πρωτοβουλίας για το έτος Φιλίας Ρωσίας-Ελλάδας

Σήμερα (Τρίτη 25/10) ο Σάκης Ρουβάς, μετά την αποθέωση της χθεσινής βραδιάς από 6.000 Έλληνες και Ρώσους στην κεντρική σκηνή του κορυφαίου χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων του Κρεμλίνου, επισκέπτεται συμβολικούς χώρους ως επικεφαλής της σπουδαίας πρωτοβουλίας για το έτος Φιλίας Ρωσίας-Ελλάδας.

Μέσα στις προγραμματισμένες δράσεις, έδωσε το παρόν σε μεγάλη συνέντευξη τύπου που φιλοξενήθηκε από τη νούμερο 1 εφημερίδα της Ρωσίας Komsomolskaya Pravda, σε ειδικά επιλεγμένη αίθουσα που φιλοξενεί αρχηγούς κρατών και παγκόσμιους σταρ, με τον Σάκη να απαντά σε ερωτήσεις και να δίνει συνεντεύξεις σε Έλληνες και Ρώσους δημοσιογράφους που επέδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για τον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη.

Στο τέλος της συνέντευξης τύπου, η πρόεδρος της Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας δώρισε στον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη μία εικόνα της Παναγίας Σουμελά και ένα t-shirt με το λογότυπό της Ομοσπονδίας καθιστώντας τον Σάκη Ρουβά επίτιμο μέλος και ζητώντας τη βοήθεια του στην προσπάθειά τους.

Ο Σάκης Ρουβάς δεσμεύτηκε πως θα συμβάλει έμπρακτα και με συνέπεια στην επίτευξη των στόχων τους για τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο λαών μέσα από τον πολιτισμό.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Ρουβάς έδωσε το παρόν σε ένα ρωσικό σχολείο στη Μόσχα που προάγει την ελληνική γλώσσα, την ελληνική παιδεία και τον ελληνικό πολιτισμό ως τιμώμενος προσκεκλημένος και συνομίλησε με Ρώσους μαθητές, που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό θέλοντας να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο!

Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης τούς μίλησε για την Ελλάδα, τις ελληνικές αξίες και την ελληνική παιδεία, έπαιξαν αρμόνιο και τραγούδησαν όλοι μαζί ελληνικά τραγούδια, ενώ έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μαζί του οι Ρώσοι μαθητές και δάσκαλοι.






@sakisrouvas #pressconference #moscow #pravdai

A photo posted by Konstantinos Kafiris (@kkafiris) on







Pravda. Russia's most influential. #pravda #moscow

A photo posted by Andreas G. Kouris ???? ???? (@andreasgkouris) on


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved