Σοκάρει με την αποκάλυψή της για τον Michael Jackson: «Με βίαζε από τα 12» - Στη φόρα μηνύματά του
Showbiz

Σοκάρει με την αποκάλυψή της για τον Michael Jackson: «Με βίαζε από τα 12» - Στη φόρα μηνύματά του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Michael Jackson. Γυναίκα που υποστηρίζει ότι ήταν ένα από τα θύματά του, έδωσε έφερε στο φως της δημοσιότητας απίστευτες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με την Dailymail, η "Jane Doe" (ψευδώνυμο) γνώρισε τον βασιλιά της ποπ στην έπαυλή του στο Hayvenhurst το 1986 όταν ήταν 12 ετών και λίγο αργότερα ξεκίνησε ο εφιάλτης της που κράτησε μέχρι τα 15 της.
Ο τραγουδιστής προσπάθησε να τη δελεάσει για να γίνει σύντροφός του και αποκαλύπτει ότι «Τη χάιδευε στα γεννητικά της όργανα και το σώμα, τη φιλούσε, της έκανε και την έβαζε να του κάνει στοματικό έρωτα, τριβόταν πάνω της και κατάφερε μερική διείσδυση με αποτέλεσμα να ματώσει».
Μάλιστα της έστελνε και χειρόγραφα μηνύματα όπου της εξέφραζε πόσο την αγαπά και τα υπέγραφε ως Michael ή ως MJ και της έδωσε 900.000 δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Οι εκπρόσωποι δε από την οικογένεια Jackson ισχυρίζεται:

"Αυτή είναι μια ακόμα προσπάθεια να πιάσουν λαχείο καταθέτοντας μήνυση πάνω από 7 χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson και περίπου 30 χρόνια μετά την υποτιθέμενη διάπραξη των περιστατικών. Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί δεν έχουν καμία αξία. Δεν είναι τυχαίο επίσης που εκπροσωπείται από τους δικηγόρους που εμπλέκονται σε άλλες δύο σοβαρές υποθέσεις που έχουν αξιώσεις από τις επιχειρήσεις του".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved