Λένα Παπαληγούρα: «Επέστρεψα μετά από 12 χρόνια και πάλι στη μητρική αγκαλιά»
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Επέστρεψα μετά από 12 χρόνια και πάλι στη μητρική αγκαλιά»

Για την απόφαση της να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Λένα Παπαληγούρα.

«Επέστρεψα μετά από 12 χρόνια και πάλι στη μητρική αγκαλιά... Μένουμε με τη μητέρα μου στο διαμέρισμα της, στο κέντρο της πόλης, και είναι πολύ όμορφο αυτό που μας συμβαίνει. Περνάμε χρόνο μαζί και κάνουμε πράγματα που μας είχαν λείψει. Άλλωστε αυτή την περίοδο έχω πολύ διάβασμα και χρειαζόμουν κάποιον να με φροντίζει», λέει η Λένα Παπαληγούρα στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

«Διαβάζω πάρα πολύ για τους ρόλους μου. Ακόμη και το κείμενο της "Κατερίνας", που ανεβάζουμε με τον Γιώργο Νανούρη για τρίτη σεζόν, το μελετώ τουλάχιστον ένα δίωρο πριν από κάθε παράσταση. Ο, τι πέτυχα μέχρι τώρα στη ζωή μου είναι αποτέλεσμα συνδυασμού τύχης, αλλά και πολλής μεθοδικής δουλειάς», εξηγεί. Η εν λόγω παράσταση που είναι τόσο απλή στην παραγωγή, αλλά -συνάμα- τόσο ευρηματική σκηνοθετικά, με τη Λένα να δίνει μια αξέχαστη ερμηνεία και το θέατρο να είναι κάθε βράδυ sold out.

«Η "Κατερίνα" για μένα είναι ένα ολόκληρο ταξίδι, έχω περάσει απίστευτες στιγμές μέσα από αυτή και έχω δεθεί με τους συνεργάτες μου, τον Γιώργο Νανούρη, αλλά και τον Λόλεκ, που ντύνει μουσικά την παράσταση. Όσο δουλεύουμε την "Κατερίνα" τόσο εξελίσσεται και προχωράει. Μου έχει δώσει πάρα πολλές χαρές και από την πρώτη ανάγνωση είχα καταλάβει ότι θα αποτελέσει σταθμό στην καριέρα μου», ομολογεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved