Βάνα Μπάρμπα: "Η μητέρα μου δεν είναι τόσο καλά στην υγεία της, της αφιερώνω την παράσταση"
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: "Η μητέρα μου δεν είναι τόσο καλά στην υγεία της, της αφιερώνω την παράσταση"

Ομολογεί πως η μητέρα της είναι ο άνθρωπος που της έχει σταθεί όσο κανένας.

Η Βάνα Μπάρμπα μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τη σχέση που έχει μαζί της αλλά και τον λόγο που αναγκάστηκε να είναι μακριά της.

«Η μητέρα μου δεν είναι τόσο καλά στην υγεία της, για αυτό και της αφιερώνω αυτή την παράσταση, με όλες μου τις ευχές για να μπορεί να τα καταφέρει, να είναι καλά από εδώ και πέρα, αν και είναι δύσκολο. Η μητέρα μου κάνει αγώνα ζωής. Με την παράσταση θέλω να μιλήσω και για το ότι η τρίτη ηλικία χάνεται στη μοναξιά της, με κατάθλιψη, εγκαταλελειμμένοι από τα ίδια τους τα παιδιά. Τους ξεχνάμε κι εμείς, δεν μας αφήνει η ζωή να είμαστε κοντά τους», λέει στο περιοδικό Λοιπόν και συνεχίζει:

«Τώρα πια κάνουμε τρείς δουλειές για να επιβιώσουμε. Πήγα πριν από λίγες μέρες κι έκατσα μόνο δύο μέρες για να τη δω. Μας έχουνε βάλει στον τορβά να δουλεύουμε και δεν έχουμε χρόνο για τα παιδιά και τους γονείς μας. Η μητέρα μου μένει στο χωριουδάκι μας στα Γιάννενα, στο Ασπροκλήσι, έχουμε ένα υπέροχο σπίτι, εκεί βρίσκεται με τον μπαμπά μου», λέει.

Όσο για το αν σκεφτεί να τους φέρει κοντά της;

«Δεν θέλουν, έχουν ανάγκη τη φύση, τα δέντρα, δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Γιατί να έρθουν στη... φυλακή; Δεν είναι εύκολο, εί¬ναι τόσο ευτυχισμένοι όταν είναι στη φύση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved