Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Aγόρασα ένα αυτοκίνητο αντίκα… μ' αυτή θα πεθάνω»
Showbiz

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Aγόρασα ένα αυτοκίνητο αντίκα… μ' αυτή θα πεθάνω»

Παρόλο που τα οικονομικά του Γιάννη Μποσταντζόγλου είναι περιορισμένα, υπάρχει κάτι στο οποίο δεν μπορείτε να αντισταθεί. Ποιο είναι αυτό;

«Μου πέρασε ο πατέρας μου το μικρόβιο της αντίκας από έξι ετών. Με έπαιρνε κάθε Κυριακή και πηγαίναμε στο Μοναστηράκι. Αγοράζαμε από καθρέφτες μέχρι πιατάκια. Ελεγε στη μητέρα μου «αυτά τα χρήματα, κυρία Μαρία, για να περάσει η οικογένεια αυτήν την εβδομάδα, κι αυτά για τη βόλτα μου».

Οταν μεγάλωσα και του έλεγα «πατέρα, πάρε εκείνο, άσε αυτό κάτω», μου απαντούσε: «Για να μη μαλώσουμε, θα μοιραζόμαστε τα χρήματα και ο καθένας θα αγοράζει ό,τι θέλει». Το τι έχω από τον πατέρα μου δεν λέγεται! Για να βρω μια ωραία αντίκα, θα πήγαινα κάποτε μέχρι τη Γη του Πυρός. Η μεγαλύτερη τρέλα ήταν όταν αγόρασα ένα αυτοκίνητο αντίκα: μια BMW. Μου λέει η Δήμητρα «καλέ, γιατί δεν την πουλάς, αφού δεν την κυκλοφορείς, τι την κάνεις;» Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Κατέθεσα τις πινακίδες, αλλά μ' αυτή θα πεθάνω. Την αγόρασα 8.500 ευρώ, για να τη φτιάξω όπως ήθελα την έκανα φύλλο και φτερό. Εχω ξοδέψει πολλές χιλιάδες ευρώ. Τώρα πάνε και τα τασάκια και τα σκρίνια. Δεν μπορώ να ξέρω ότι ο άλλος πεινάει κι εγώ να τρέχω να αγοράζω παράσημα από το Μοναστηράκι. Η ευτυχία βιώνεται κοινωνικά», αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved