Βασίλης Παλαιολόγος: «Στη σχέση που έχω αυτή την ώρα έχει φύγει το κομμάτι του έρωτα»
Showbiz

Βασίλης Παλαιολόγος: «Στη σχέση που έχω αυτή την ώρα έχει φύγει το κομμάτι του έρωτα»

Ο Βασίλης Παλαιολόγος είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος. Ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό του βρίσκει; 

«Υπάρχει ελεύθερος χρόνος με σωστή διαχείριση. Δουλεύω σε νοσοκομείο, έχω το σίριαλ στην Κύπρο, κάνω και θέατρο, αλλά μπορώ να βρω ελεύθερο χρόνο και προσπαθώ να τον εκμεταλλεύομαι σωστά, για μένα και την προσωπική μου ζωή, τους φίλους μου, τα μοιράζω σωστά» τόνισε στο Λοιπόν.

- Η προσωπική σου ζωή πώς είναι;

«Καλά, σε μια ισορροπία. Ο ερωτάς είναι αυτό που σου συμβαίνει στις αρχές, που πετάς στα σύννεφα, μετά, όταν περνάει ο καιρός, δεν ξέρω αν μπορείς να το πεις. Στη σχέση που έχω αυτή την ώρα, που δεν είναι μακροχρόνια, έχει φύγει το κομμάτι του έρωτα, αλλά υπάρχει αγάπη, άλλη έγνοια, πιο ουσιαστική. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να λειτουργούν παρορμητικά με τον έρωτα και μόλις τους τελειώνει, να πάνε να βρουν κάποιον άλλο έρωτα. Είμαι άνθρωπος που μένω στις σχέσεις, μου αρέσει. Η τωρινή μου σχέση είναι ένα χρόνο, δεν συζώ, μόνο μερικές φορές, όχι συνέχεια, θέλω λίγο και την ελευθερία μου.»

- Σκέφτεσαι το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας;

«Όχι, προς το παρόν δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ ωραία και ειδικά στη σχέση, στην οικογένεια...Έχω μεγαλώσει τώρα και είμαι πιο δύσκολος. Παλαιότερα είχα φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας, σαν σκέψη, όταν ήμουν στη σχολή, με τους πρώτους έρωτες, που δεν είχα τις εμπειρίες, και είπα ότι θα πάω να παντρευτώ, κάτι πολύ επιπόλαιο. Όσο περνάει ο καιρός και δεν το κάνεις, σε κρατάει πιο πίσω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved