Δημήτρης Κοργιαλάς: «Στην εκπομπή βρήκα τον εαυτό μου και την αλήθεια μου τηλεοπτικά»
Showbiz

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Στην εκπομπή βρήκα τον εαυτό μου και την αλήθεια μου τηλεοπτικά»

Μπορεί να τον γνωρίσαμε μέσα από τις μουσικές του επιτυχίες ωστόσο και ως συμπαρουσιαστής στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια τα πάει εξαιρετικά.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε το λόγο που πήρε την απόφαση να πει το «ναι».

«Από περιέργεια. Εγώ πάντα φοβόμουν την τηλεόραση. Με τρόμαζε. Είχα δυσκολία να βγω και πάντα δημιουργούσα πρόβλημα στις δισκογραφικές μου, όταν έπρεπε να βγω κάπου και να προωθήσω ένα κομμάτι. Δεν ένιωθα άνετα. Δεν ήξερα από τηλεόραση, γι’ αυτό όποτε έβγαινα γινόμουν ηθοποιός κι έπαιζα έναν ρόλο. Φέτος, που βγήκα στην Αννίτα Πάνια και συμμετείχα στην εκπομπή της, βρήκα τον εαυτό μου και την αλήθεια μου τηλεοπτικά», λέει στο Down Town Κύπρου.

Όσο για το πώς είναι η Αννίτα Πάνια ως συνεργάτιδα;
«Υπέροχη. Πέραν της φιλίας μας είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Δηλαδή, νιώθω πολύ τυχερός που έγινε αυτό στη ζωή μου. Η Αννίτα είναι τρομερός άνθρωπος, με πολύ χιούμορ κι έχει τόσο εκφραστικά μάτια, που καταλαβαίνεις το αστείο που θα ήθελε να πει πριν το διατυπώσει. Ήμασταν πολύ χαλαρά και πέρασα υπέροχα. Δεν χρειάστηκε πολύ για να με πείσει. Μου έκανε την πρόταση και είπα αμέσως «ναι». Ένιωσα ασφάλεια από την πρώτη στιγμή μαζί της», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved