Αρναούτογλου: Νιώθω ότι το The 2night show είναι μια εκπομπή που μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια
Showbiz

Αρναούτογλου: Νιώθω ότι το The 2night show είναι μια εκπομπή που μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια

«Μόνο αλήθειες» θέλει από τους καλεσμένους του στο «The 2night show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως λέει στην «Espresso», και φαίνεται ότι το καταφέρνει, αφού η ειλικρίνεια φέρνει στην εκπομπή ως και 20% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο.

«Αν θεωρείται επιτυχημένη παραγωγή είναι γιατί όσοι φιλοξενούνται στο στούντιο δεν έρχονται για ακόμη μια συνέντευξη, αλλά για να κάνουν μια κατάθεση ψυχής και βγαίνουν κερδισμένοι. Μετά από 25 χρόνια τηλεόρασης πιστεύω ότι αν πεις αλήθειες, αν σπάσεις αβγά δημόσια, ο κόσμος το εκτιμά και δεν έχεις και κανένα κόστος. Αν έρθει κάποιος στο πλατό και υποκρίνεται, τη στιγμή που τον ρωτάω για σημαντικά πράγματα για τη ζωή του και τα πιστεύω του, δεν θα χάσει ο τηλεθεατής. Πιστεύω ότι πρώτα από όλα ο ίδιος θα έχει θέμα με τη συνείδηση του, γιατί θα έχει πει ψέματα» τονίζει ο δημοφιλής παρουσιαστής και συμπληρώνει:

«Νιώθω ότι το "The 2night show" είναι μια εκπομπή που μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια στη μικρή οθόνη, να εμπλουτίζεται και να ανανεώνεται συνεχώς με καινούργιες ενότητες, όπως γίνεται με ανάλογου ύφους παραγωγές στην Αμερική».

Η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» μας αποχαιρετά αυτόν τον μήνα, αν και, όπως λέει ο Γρηγόρης, ήταν να ρίξει αυλαία νωρίτερα.

«Κανονικά το φινάλε θα έπρεπε να είχε δοθεί το καλοκαίρι, αλλά είχαμε διαφημιστικά πακέτα που μας δέσμευαν. Περάσαμε πολύ όμορφα σε αυτήν την εκπομπή τόσο ο Έκτορας Μποτρίνι όσο και εγώ, γιατί είχαμε να κάνουμε με το σπιτικό φαγητό και τις οικογενειακές σχέσεις. Πολλές φορές, όταν έβλεπα όλο αυτό το μαμαδίστικο κλίμα στην εκπομπή ανάμεσα στα δύο γυρίσματα, στα διαλείμματα έκλεβα χρόνο, έπαιρνα το αμάξι και πήγαινα να δω τον γιο μου. Να προλάβω να τον ταΐσω, να τον παίξω, να τον αγκαλιάσω πριν κοιμηθεί. Είναι πολύ καλός και γλυκός και μου λείπει» εξομολογείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved