Ευγενία Μανωλίδου: «Στη ζωή πρέπει να βάζεις προτεραιότητες»
Showbiz

Ευγενία Μανωλίδου: «Στη ζωή πρέπει να βάζεις προτεραιότητες»

Ο τίτλος της νέας δουλειάς της Ευγενίας Μανωλίδου είναι «Fos». Γιατί;

«Αν ακούσετε τη μουσική θα καταλάβετε. Είναι κομμάτια που δημιουργούν όμορφες και αισιόδοξες εικόνες, φέρνουν θετικά συναισθήματα και χαλαρώνουν την ψυχή και το μυαλό του ακροατή. Αυτό για μένα είναι η φωτεινή πλευρά της ζωής και ήθελα να την αποτυπώσω σε αυτό το άλμπουμ», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το πώς προέκυψαν τα τελευταία της κομμάτια;

«Είναι μέρος μιας προσπάθειας που κάνω να ξεφύγω λίγο από τα στεγανά της συμφωνικής μουσικής. Περνάω μια περίοδο στη ζωή μου όπου έχω ανάγκη να πλησιάσω άλλα ακούσματα και να βάλω στη μουσική μου λίγο πιο σύγχρονα στοιχεία. Από αυτό τον πειραματισμό προέκυψε η νέα μου δουλειά».

Πώς προλαβαίνει μια σύζυγος και μαμά τριών παιδιών να γράψει και μουσική; «Καταρχάς, τα παιδιά είναι τέσσερα! Όταν θέλεις κάτι πολύ και σου αρέσει, πάντα βρίσκεις χρόνο. Στη ζωή πρέπει να βάζεις προτεραιότητες Υπάρχουν δραστηριότητες που απαιτούν πολύ χρόνο, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικές και τις κάνουμε μόνο και μόνο από συνήθεια. Αν ιεραρχήσει κανείς τις προτεραιότητες του και τηρήσει ένα αυστηρό πρόγραμμα, όλα γίνονται», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved