Αυτός είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Βάσιας Παναγοπούλου
Showbiz

Αυτός είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Βάσιας Παναγοπούλου

Τρεις μήνες μετράει η παθιασμένη σχέση της λαμπερής ηθοποιού Βάσιας Παναγοπούλου και του γοητευτικού Θοδωρή Αναγνωστάκη, ο οποίος ανήκει στο Αστυνομικό Σώμα.

Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και από τις πρώτες στιγμές ένιωσε μια έντονη έλξη ο ένας για τον άλλο. Η ηθοποιός, που έχει και την καλλιτεχνική διεύθυνση του πολυχώρου «Χυτήριο», είχε ρίξει την προσοχή της στις ενδιαφέρουσες παραγωγές -θεατρικές αλλά και μουσικές- που ανεβαίνουν στον όμορφο πολυχώρο και είχε αφήσει λίγο πίσω την προσωπική ζωή της, μέχρι που εμφανίστηκε ο Θοδωρής. Η φλόγα άναψε από τα πρώτα τους ραντεβού και πλέον καθημερινά περνούν πολλές ώρες μαζί. Μάλιστα, η Βάσια σίγουρη για τα αισθήματά της, γνώρισε τον σύντροφό της στα δυο της παιδιά.
Έχουν και οι δύο αυξημένες επαγγελματικές ευθύνες, αλλά βρίσκουν χρόνο για να πάνε για φαγητό, να παρακολουθήσουν θέατρο ή σινεμά και να διασκεδάσουν σε νυχτερινά κέντρα. Οι δημόσιες έξοδοί τους ολοένα και πληθαίνουν με τις πιο πρόσφατες να είναι στις παραστάσεις «Κυμβελίνος» στο «Θέατρο Εξαρχείων», «Δεύτερη φωνή» στο θέατρο «Αποθήκη» και «Σίρλεϊ Βαλεντάιν» στο «Άλμα». Πριν από λίγα βράδια βρέθηκαν και στο «Αθηνών Αρένα», όπου έκανε τα γενέθλιά του ο συνεργάτης και φίλος της Βάσιας Παναγοπούλου, Γιώργος Βάλαρης.
Η Βάσια, σύμφωνα με τη real, φαίνεται να περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της στο πλάι του Θοδωρή και εκείνος μοιάζει πολύ ερωτευμένος μαζί της. Ζουν μια παθιασμένη σχέση, η οποία ολοένα και δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου. Οι κοντινοί τους φίλοι, που γνωρίζουν για τον έρωτά τους, τηρούν όμως σιγήν ιχθύος.
Ο Θοδωρής Αναγνωστάκης πηγαίνει πολλές φορές κατευθείαν από τη δουλειά του στο «Χυτήριο», είτε για να είναι στο πλάι της, είτε για να την πάρει και να βγουν για φαγητό ή ποτό. Ευτυχισμένη είναι λοιπόν η Βάσια Παναγοπούλου και προσωπικά, μιας και ερωτεύτηκε μετά από αρκετό καιρό, αλλά και επαγγελματικά. Όλες της οι παραγωγές στο «Χυτήριο» πηγαίνουν εξαιρετικά, με κυρίαρχη το «Πετάει-πετάει» του Καμολετί, που έχει μεταφράσει η ίδια και παρουσιάζεται με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιώργου Βάλαρη. Πρωταγωνιστές με αλφαβητική σειρά είναι οι Αγγελική Δαλιάνη, Μάνος Ιωάννου, Βίκυ Κάβουρα, Μαρία Κορινθίου, Μάνος Παπαγιάννης, ενώ φιλική συμμετοχή έχει η έμπειρη Τζέση Παπουτσή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved