Μαριάννα Τουμασάτου: «Είμαι ένας άνθρωπος ξεροκέφαλος και ισχυρογνώμων»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Είμαι ένας άνθρωπος ξεροκέφαλος και ισχυρογνώμων»

H Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι από τα πιο ταιριαστά κι ευτυχισμένη ζευγάρια της Ελληνικής showbiz Πόσο εύκολη είναι πλέον η συμβίωση δύο ανθρώπων σε ένα γάμο; Πως βλέπει η ηθοποιός τις σχέσεις;

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι πια δυστυχώς φεύγουν πιο εύκολα από τους γάμους και τις δεσμεύσεις τους, γιατί ενδεχομένως είχαν πάρει την απόφαση όχι πολύ σοβαρά. Νομίζω, όμως ότι υπάρχουν γάμοι ισχυροί που αξίζουν τον κόπο να μείνουν ακμαίοι και ζωντανοί. Αξίζει να προσπαθούμε όλοι για τις επιλογές μας και ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά και οφείλουμε να τα προστατεύουμε», λέει η ίδια στο Καρφί ενώ αποκαλύπτει τα τρωτά-αδύναμα σημεία της.

«Άπειρα! Είμαι ένας άνθρωπος ξεροκέφαλος και ισχυρογνώμων για πολλά πράγματα. Βέβαια έχω το θάρρος της γνώμης μου και όταν καταλάβω ότι κάνω κάπου λάθος θα ζητήσω συγγνώμη. Αλλά μέχρι να καταλάβω ότι κάνω λάθος σου σπάω τα νεύρα. Αυτό είναι δύσκολο στην καθημερινότητα για τους ανθρώπους της ζωής μου δηλαδή τον άνδρα μου, τους γονείς μου, τον αδελφό μου, τους φίλους μου», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved