Μελίνα Μακρή: «Είχαμε συζητήσει πολλές φορές για την αποχώρηση μου από το συγκρότημα»
Showbiz

Μελίνα Μακρή: «Είχαμε συζητήσει πολλές φορές για την αποχώρηση μου από το συγκρότημα»

H Μελίνα Μακρή παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ 90,6 FM και μίλησε για την αποχώρηση της από το συγκρότημα «Vegas».

Η αρχή του τέλους για τους Vegas:
«Εγώ ένιωθα ήδη ότι αρχίζει αυτή η καινούργια εποχή για εμένα από το «Θα είμαι εκεί» (2014). Ένιωσα τον τελευταίο χρόνο ότι ωριμάζω σαν άνθρωπος, κάτι το όποιο ήθελα και το επιδίωκα. Αλλά πιστεύω ότι οι εμπειρίες στη δουλειά σε ωριμάζουν. Εγώ ένιωσα ότι δεν μπορώ να υποστηρίξω αυτή την τρέλα τη στιλιστική πλέον. Πέρασε αυτή η μόδα για εμένα ηλικιακά! Μπορεί να μην είμαι μεγάλη, 33 ετών είμαι, αλλά ένιωσα ότι ρεπερτοριακά έχει τελειώσει αυτός ο κύκλος και θέλω να βγάλω από μέσα μου αυτό που κρύβω! Συνθετικά αυτά γράφω, αυτά λέω, επομένως δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω κάτι άλλο σαν σόλο πορεία που να μην ήταν αληθινό!

Με τα παιδιά είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Πραγματικά είμαστε πολύ δεμένοι! Έχω μόνο καλές αναμνήσεις να θυμάμαι! Τα παιδιά από μόνοι τους μου έλεγαν ότι η φωνή μου μπορεί να πάει πραγματικά μακριά. Όποτε νιώσεις την ανάγκη εμείς είμαστε εδώ, δεν είναι φυλακή! Μπορούμε παράλληλα να κάνουμε πράγματα, μπορούμε ξεχωριστά και οι τρεις. Πάντα υπήρχε αυτό και τα παιδιά με στήριξαν απίστευτα. Ο Zeraw άκουσε και το κομμάτι μου πριν κυκλοφορήσει.

Εγώ ήμουν κοντά στα παιδιά όταν ψάχναμε για την καινούργια τραγουδίστρια. Την αντικαταστάτρια μου... Τους είπα ότι τους ταιριάζει, έδωσα και τις δικές μου συμβουλές στην κοπέλα αυτή. Απ ότι ξέρω τώρα κάνει καινούργια πράγματα.

Έχουμε πολύ καλή σχέση. Είμαστε και κουμπάροι με τον Zeraw!

Είχαμε συζητήσει πολλές φορές για την αποχώρηση μου από το συγκρότημα, δεν έγινε τώρα ξαφνικά! Είχα εκφράσει την ανάγκη αυτή!», είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved