Ησαϊας Ματιάμπα: «Θεωρώ μαγικό το ότι παίζω με ηθοποιούς που θαύμαζα από παιδί»
Showbiz

Ησαϊας Ματιάμπα: «Θεωρώ μαγικό το ότι παίζω με ηθοποιούς που θαύμαζα από παιδί»

Τι δουλειά έχει ένας ποπ τραγουδιστής σε θίασο που ανεβάζει ένα έργο-σταθμό του μοντέρνου θεατρικού ρεπερτορίου όπως το «Ωραία μου κυρία»;

«Ήταν κάτι που δεν περίμενα», απαντά ο Ησαϊας Ματιάμπα, συμπληρώνοντας ότι «τελικά όλα μπορεί να συμβούν - αν πραγματικά το θέλεις και δουλεύεις βάζοντας ψυχή σε αυτό που κάνεις. Όταν με πήρε ο Αλέξανδρος Ρήγας και μου έκανε την πρόταση είπα αμέσως το "ναι", πρώτον, επειδή τον θεωρώ μεγάλο ταλέντο και, δεύτερον, επειδή το καστ είναι τουλάχιστον εξαιρετικό, θεωρώ μαγικό το ότι παίζω με ηθοποιούς που θαύμαζα από παιδί, όπως ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Κώστας Κόκλας, ο Παύλος Χαϊκάλης κ.α», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Μολονότι ο Ησαΐας παραμένει κατά βάση τραγουδιστής, σε όλη τη διάρκεια της παράλληλης καριέρας του στο θέατρο οι ηθοποιοί στάθηκαν εξαιρετικά γενναιόδωροι μαζί του, κάτι που επισημαίνει και ο ίδιος: «Ποτέ δεν είχα τη σνομπ αντιμετώπιση του τύπου "εσύ προέρχεσαι από τον χώρο του τραγουδιού ενώ εμείς τα ξέρουμε όλα γιατί είμαστε καθαρόαιμοι ηθοποιοί". Οι ηθοποιοί είχαν πάντα μια γλυκύτητα μαζί μου. Δεν υπήρχε ούτε ανταγωνισμός, ούτε τίποτα παρόμοιο. Με βοηθούσαν με τον τρόπο τους ώστε να εναρμονιστώ με τον ρόλο και να παίξω καλύτερα. Ακόμη και στο "Ωραία μου κυρία" μου έχει κάνει εντύπωση πόσο ανθρώπινοι είναι όλοι και μιλάω για τα μεγάλα ονόματα του θεάτρου που ήδη ανέφερα. Και η Δήμητρα Ματσούκα, όμως, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved