Η απιστία που οδήγησε στον χωρισμό και ο… άτακτος εφοπλιστής
Showbiz

Η απιστία που οδήγησε στον χωρισμό και ο… άτακτος εφοπλιστής

Όχι μόνο χωρίσανε, αλλά το τέλος στην σχέση τους όπως όλα δείχνουν είναι… οριστικό. 

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Josephine Wendel και τον εφοπλιστή, Βασίλη Μιχαήλ. Έζησαν τον έρωτά τους για κάποιους μήνες, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν… ομαλά στην σχέση τους.

Ο... άτακτος εφοπλιστής φαίνεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ήταν αυτός που έδωσε την αφορμή για να έλθει το τέλος στη σχέση τους, λόγω ενός τρίτου προσώπου.

Πριν από λίγα Βράδια ο εφοπλιστής, μαζί με την παρέα του βρέθηκε στο Lohan Club, όπου η Ιωάννα Παπαγιάννη έπαιζε ντραμς, συμμετέχοντας στη μπάντα που έπαιζε στο κλαμπ εκείνο το βράδυ.

Στην... αντροπαρέα του εφοπλιστή ήταν και ο φίλος του Γιάννης Προκοπίου. Ο Βασίλης Μιχαήλ δεν φαινόταν να έχει μάτια παρά μόνο για την Ιωάννα. Ο ίδιος άλλωστε επίσης παίζει ντραμς και αγαπάει πολύ τη μουσική, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι τον ξέρουν προσωπικά.

Η Ιωάννα Παπαγιάννη έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το reality show μόδας «Next top model του ΑΝΤ1, ενώ μετά το παιχνίδι ασχολήθηκε με τη μουσική, ως ντράμερ, παίζοντας μάλιστα σε αθηναϊκά στέκια ως guest πολλών συγκροτημάτων. Η μοντέλα αποτέλεσε, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, την πέτρα του σκανδάλου στο χωρισμό της τραγουδίστριας και του εφοπλιστή, οι οποίοι πλέον δεν μιλιούνται και δεν έχουν καμία απολύτως επαφή μεταξύ τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved