Καλομοίρα: «Αν έμενα μπροστά από τα φώτα θα έχανα το μυαλό μου»
Showbiz

Καλομοίρα: «Αν έμενα μπροστά από τα φώτα θα έχανα το μυαλό μου»

Η Καλομοίρα αποφάσισε ν’ αφήσει την Ελλάδα και την καριέρα της και να επιστρέψει στην Αμερική. Το έχει μετανιώσει; 

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, αποφάσισες να εγκαταλείψεις τα πάντα εδώ, να σταματήσεις μία καριέρα που ήταν ανοδική και να φύγεις για την Αμερική. Τώρα, πιστεύεις πως αυτή ήταν μία σωστή απόφαση;

«Βέβαια... Αυτή η απόφαση μου έκανε καλό. Μπορεί η μουσική να είναι η ζωή μου, να είναι κάτι σαν το νερό, το φαγητό, τον ύπνο, όμως, ήθελα να κάνω οικογένεια. Κι από τη στιγμή που ο Γιώργος ήταν και είναι ο έρωτας της ζωής μου, όλο αυτό δεν θα το σπαταλούσα για κανέναν άλλο λόγο. Ήθελα να τη ζήσω όσο πιο έντονα γίνεται τη ζωή μου»

Αν δεν αποκτούσες τη δική σου οικογένεια, δεν θα ήσουν πλήρης;

«Όχι, δεν θα ήμουν πλήρης. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για μένα. Δεν θα ήθελα να έχω περάσει μία ολόκληρη ζωή αγκαλιά μόνο με τη μουσική, τα φώτα, την καριέρα και όταν όλα αυτά κάποια στιγμή έσβηναν να μη μου έμενε τίποτα. Να διαπίστωνα πως έμεινα μόνη και να ήμουν δυστυχισμένη»

Άρα, αυτό το διάλειμμα για σένα έπρεπε να γίνει...

«Εννοείται... Το είχε ανάγκη η ψυχή μου και το μυαλό μου να πατήσω το... pause. Πιστεύω πως αν, έμενα μπροστά από τα φώτα... non-stop θα είχα χάσει το μυαλό μου, θα είχα χάσει τον εαυτό μου. Αυτή η απόφαση με άλλαξε, με ωρίμασε, με μεγάλωσε»

Ναι, από εδώ όμως έφυγες γιατί πληγώθηκες. Γιατί θεώρησες ότι το εγχώριο star system σε πρόδωσε.

Σίγουρα, από την άλλη μεριά όμως, έκανα κι εγώ τα λάθη μου. Έμαθα από αυτά και κατάφερα να πάω παρακάτω. Όλα καλά.» είπε στο tvέθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved