Γιάννης Βαρδής: «Είμαι κλασικός χαζομπαμπάς»
Showbiz

Γιάννης Βαρδής: «Είμαι κλασικός χαζομπαμπάς»

Μια ευτυχή περίοδο διανύει στη ζωή του ο Γιάννης Βαρδής, καθώς έρχεται σε επαφή με δεκαέξι ταλαντούχα παιδιά που λατρεύουν τη μουσική mέσα από το τάλεντ σόου «Junior music stars» που προβάλλεται στον ΣKAΪ.

«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Θεοφάνους. Το περασμένο καλοκαίρι με πλησίασε σε μια συναυλία μου και μου είπε ότι με θέλει δίπλα του σε μια νέα παιδική μουσική παραγωγή, την οποία πρόκειται να προτείνει στον ΣΚΑΪ. Μόλις μου αποκάλυψε την ιδέα του, ενθουσιάστηκα» τόνισε στην Espresso.

«Πλέον, ως πατέρας μιας κόρης έξι μηνών, είμαι κλασικός χαζομπαμπάς. Το κοριτσάκι μου, το οποίο θα βαφτίσουμε, πρώτα ο Θεός, το καλοκαίρι, και θα του δώσουμε το όνομα Κατερίνα, με έχει φέρει πολύ κοντά στον μαγικό κόσμο των παιδιών. Ηδη εύχομαι και ελπίζω να τη βάλω στον κόσμο της μουσικής και να ακολουθήσει τα χνάρια του παππού της Αντώνη Βαρδή, αλλά και τα δικά μου. Αν έχει το ταλέντο και τη θέληση να δουλέψει πολύ και με πάθος, η ζωή της, μέσω της μουσικής, θα είναι πάντα γεμάτη και πολύ διαφορετική» αναφέρει και συμπληρώνει:

«Η εκπομπή μού έχει δώσει ώθηση για να μάθω στα παιδιά που ασχολούνται με τα μουσικά όργανα όσο περισσότερα μπορώ και κυρίως στην κιθάρα. Βέβαια διαπιστώνω με τα γυρίσματα ότι ο ρόλος μου είναι καθαρά συμβουλευτικός, γιατί αυτά τα 16 υπέροχα παιδιά που μας έχουν έρθει από όλη την Ελλάδα εκτός από ταλέντο έχουν και άριστες μουσικές γνώσεις, καθώς σπουδάζουν σε ωδεία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved