Δραγούμη: «Όταν πήγα στο φωτογράφο και τον ρώτησα γιατί έβγαλε αυτές τις φωτογραφίες...»
Showbiz

Δραγούμη: «Όταν πήγα στο φωτογράφο και τον ρώτησα γιατί έβγαλε αυτές τις φωτογραφίες...»

Μπορεί την Ναταλία Δραγούμη να μην την απασχολούν τα δημοσιεύματα με ψευδή περιεχόμενο, ωστόσο υπήρξε ένα περιστατικό που την έκανε έξαλλη. 

-Ο χώρος των Media πως σου έχει φερθεί;

«Δεν έχω παράπονο, πιστεύω έχουμε μια καλή συνεργασία. Έχουμε ένα πάρε δώσε σωστό και δίκαιο. Δεν είμαι από τα άτομα που απασχολώ τα φώτα τις δημοσιότητας δηλαδή δεν είναι ότι θα βγω από το σπίτι μου και θα με περιμένουν οι παπαράτσι απ έξω και αυτό είναι θέμα επιλογής. Είμαι παντρεμένη με τον άντρα μου τόσα χρόνια, έχω παιδιά, δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει όλο αυτό» τόνισε στο Celebrity Life Game.

-Θα έβγαινες να απαντήσεις σε ένα αναληθές δημοσίευμα; Έχουν γραφτεί ψέματα;

«Εξαρτάται πόσο σοβαρό θα ήταν. Αν ήταν κάτι που θα έθιγε εμένα ή την οικογένεια μου θα το σκεφτόμουνα αλλά δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ψέματα δεν έχουν γραφτεί πολλά ή κάτι που να με έχει πειράξει. Παλιά είχαν γράψει ότι είχα σχέση με έναν γνωστό μου που φιληθήκαμε σταυρωτά και μας φωτογράφισαν. Αυτό με είχε πειράξει γιατί είχα μια σχέση. Όταν πήγα στο φωτογράφο και τον ρώτησα γιατί έβγαλε αυτές τις φωτογραφίες ενώ ξέρεις ότι δεν είμαστε ζευγάρι με αυτόν τον άνθρωπο, μου είπε ότι έτσι χτίζεις όνομα. Εμένα αυτό δεν με αφορά! Με ενδιαφέρει να απασχολώ τη δημοσιότητα όταν έχω κάτι να πω για την δουλεία μου είτε για οτιδήποτε άλλο. Θέλω να ορίζω εγώ πότε θα είμαι στη δημοσιότητα.»

-Σε αγχώνει η αρνητική κριτική;

«Με ενοχλεί για μια μέρα. Όταν διαβάζω κάτι για μένα με ταράζει αλλά κρατάει λίγο. Κοιτάζω να δω από ποιόν γίνεται και μήπως έχει δίκιο. Πιστεύω ότι έχω πολύ καλή αυτοκριτική και ξέρω τι κάνω. Βλέπω αν έχει δόση αλήθειας είτε είναι κακή είτε καλή κριτική. Δεν Θα ψωνιστώ με μια καλή κριτική όμως.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved