Σμαράγδα Καρύδη: «Η αλήθεια λύνει προβλήματα»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Η αλήθεια λύνει προβλήματα»

Για το έργο που ανεβάζει μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη στο Μικρό Παλλάς μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σμαράγδα Καρύδη.

«Μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Μυρτώ Αλικάκη και τον Κωνσταντίνο Κάππα ανεβάζουμε «Το ψέμα» και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αν και αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για τα ελληνικά θέατρα, εμείς προσθέσαμε άλλη μία παράσταση. Όταν διαβάσαμε το έργο με τον Θοδωρή, ενθουσιαστήκαμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα αρέσει στον κόσμο. Το έργο μιλά για το ψέμα και την αλήθεια, αλλά και για το πόση αλήθεια μπορεί να αντέξει κανείς. Ακόμα παρακολουθούμε το πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι το ψέμα σε μια σχέση, όχι μόνο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, αλλά και ανάμεσα σε φίλους»

Η ίδια πόση αλήθεια μπορεί να αντέξει;
«Η αλήθεια λύνει προβλήματα, γιατί τη λες από την αρχή και τελειώνει το θέμα. Μερικές φορές, όμως, δεν είναι έτοιμος ο άλλος να την ακούσει. Έχω πιάσει και εγώ τον εαυτό μου σε περίοδο που δεν ήμουν έτοιμη να την ακούσω. Όταν συμβαίνει αυτό, δεν τα σκαλίζεις, δεν τα ψάχνεις, υπάρχουν περίοδοι στη ζωή που λες «άσε τώρα, μην το ψάξω» και άλλες φορές θέλεις να τα κάνεις όλα μπουρλότο και να βρεις ποια είναι η αλήθεια. Έτσι και το κοινό στην παράσταση, είναι σαν να κοιτά μέσα από την κλειδαρότρυπα τους καβγάδες και τη ζωή των ζευγαριών του έργου. Εκεί αναγνωρίζουν τον εαυτό τους σε αυτό, για αυτό έχει και τόσο μεγάλη επιτυχία», λέει στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved