Σμαράγδα Καρύδη: «Υπάρχουν πολλοί τρελοί στη δουλειά μας»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Υπάρχουν πολλοί τρελοί στη δουλειά μας»

Πώς είναι να συνεργάζεται με τον σύντροφο της η Σμαράγδα Καρύδη;

«Ο Θοδωρής είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο όλοι χαίρονται να συνεργάζονται. Είναι εύκολος, δοτικός, δεν παιδεύει τους άλλους και τους βγάζει τον καλύτερο εαυτό τους με έναν ήπιο τρόπο και χωρίς να το καταλάβουν. Ξέρεις, στο θέατρο και στο σινεμά μπορεί κάποιος να σε φέρει στα όρια σου. Υπάρχουν πολλοί τρελοί στη δουλειά μας, υπάρχει ένα κομμάτι νοσηρότητας. Ο Θοδωρής δεν το έχει αυτό και όλα γίνονται μέσα από μια διαδικασία χαράς και δημιουργίας και αυτό είναι ωραίο. Με τέτοιους ανθρώπους θέλω να συνεργάζομαι. Την τρέλα και τη νοσηρότητα δεν τις αντέχω»

Έχει τύχει να τσακωθεί στην πρόβα με τον Θοδωρή και να το φέρει αυτό και στο σπίτι;
«Γενικά είμαι άνθρωπος που, όταν τσακώνομαι, λέω τι με ενοχλεί, δεν το κρατώ μέσα μου και μετά μου φεύγει και ο θυμός. Δεν το κρατώ μανιάτικο και με εκνευρίζουν αυτοί που το κάνουν. Με πνίγει, δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου. Και μεταξύ φίλων και ανθρώπων που έχουν σχέση δεν είναι ωραίο να αφήνεις αγκάθια, πρέπει να λύνεις τα προβλήματα»

Στη σκηνή είναι παντρεμένη με τον Θοδωρή. Στη ζωή γιατί δεν μπαίνει στη διαδικασία του γάμου;
«Εμένα θα με ρωτούν μια ζωή γιατί δεν παντρεύομαι θα γεράσω, θα πεθάνω και ακόμα θα εξηγώ γιατί δεν παντρεύομαι. Δεν με ενδιέφερε ποτέ το θέμα του γάμου», λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved