Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Είμαι ευτυχισμένος που βρισκόμαστε και πάλι μαζί»
Showbiz

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Είμαι ευτυχισμένος που βρισκόμαστε και πάλι μαζί»

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά τα θρυλικά «Εγκλήματα», ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Λευτέρης Παπαπέτρου και η Μαρία Καβογιάννη ξανασυναντιούνται στο ίδιο πλατό...

«Έχω απίστευτη χαρά για όλο αυτό που μας συμβαίνει. Και έχω χαρά κανονική, αληθινή, πώς το λένε; Είμαι ευτυχισμένος που βρισκόμαστε και πάλι μαζί, γιατί τους αγαπώ και τους εκτιμώ απεριόριστα και είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις με ανθρώπους που εκτιμάς και θαυμάζεις. Και φυσικά είμαι ευτυχής γιατί και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές αυτής της δουλειάς είναι ένας κι ένας»

Η «Συμπεθέρα» δεν είναι μία εύπεπτη και εύκολη κωμωδία... Είναι μία σειρά που για να μπεις στο κλίμα πρέπει να κάτσεις και να την παρακολουθήσεις με προσοχή.

«Είναι μία σειρά που χρειάζεται χρόνο για να βουτήξεις βαθιά μέσα σε αυτή. Είναι μία σειρά που σε αιχμαλωτίζει σιγά σιγά. Κάπως έτσι δεν είχε γίνει και με τα «Εγκλήματα»; Μάλιστα τότε θυμάμαι χαρακτηριστικά πως η πορεία της σειράς ήταν τόσο χλιαρή, που παραλίγο να κοβόμασταν στο 6ο επεισόδιο και στο τέλος γράψαμε τηλεοπτική ιστορία»

Το «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» είναι για εκείνον μία σειρά που...
«Που έρχεται να αποδείξει -όπως φυσικά έχει γίνει και με πολλές σειρές ακόμα- πως στην ελληνική τηλεόραση χωρούν και οι σειρές που αξίζουν και οι σειρές που έχουν ένα επίπεδο και μία αισθητική. Οχι, η ελληνική τηλεόραση δεν έχει χώρο μόνο για τις σειρές του ποδαριού που έρχονται και υποτιμούν και τη νοημοσύνη σου και την αισθητική σου», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved