Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Αναμφισβήτητα ζούμε μία μαύρη εποχή»
Showbiz

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Αναμφισβήτητα ζούμε μία μαύρη εποχή»

Για την οικονομική κρίση και πώς βιώνει όλη αυτή την κατάσταση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Κρίση, μνημόνια, capital control, δημοψηφίσματα, τι λες για όλα αυτά;
«Δεν λέω τίποτα... Αισθάνομαι πως βρίσκομαι μέσα σε ένα ασανσέρ το οποίο διαρκώς κατεβαίνει κι εκεί πάνω που πιστεύω πως δεν έχει παρακάτω, ανακαλύπτω πως υπάρχει κι άλλος όροφος. Αυτή η κατρακύλα μοιάζει να μην έχει τέλος»

Δεν είσαι καθόλου αισιόδοξος;
«Αν έχεις τα λογικά σου σήμερα και ισχυριστείς πως είσαι αισιόδοξος και πως πιστεύεις πως μπορεί να υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ, θα γελάσει μαζί σου και το παρδαλό κατσίκι. Προσωπικά έχω μία διαρκή αναρώτηση για το μέχρι πού θα φτάσουμε... Αναμφισβήτητα ζούμε μία μαύρη εποχή και για την ελληνική και για την παγκόσμια ιστορία και είμαι σίγουρος πως αυτή η εποχή θα μπει κάτω από το μεγεθυντικό φακό των ιστορικών του μέλλοντος»

Εχουμε να κάνουμε μόνο με μία οικονομική κρίση; Εχουμε να κάνουμε με μία κρίση αξιών...
«Η κρίση δυστυχώς δεν είναι μόνο οικονομικής φύσεως. Είναι μία κρίση που έχει να κάνει με τις αξίες μας, τις σχέσεις μας, τα πιστεύω μας, είναι μία κρίση που έχει να κάνει με την ίδια μας την ταυτότητα, γι΄ αυτό και έχει αυτή την τεράστια διαβρωτική δύναμη», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved