Σταύρος Μαυρίδης: «Δεν θα αυτοκτονούσα, γιατί ξέρω να πολεμάω και να αγωνίζομαι»
Showbiz

Σταύρος Μαυρίδης: «Δεν θα αυτοκτονούσα, γιατί ξέρω να πολεμάω και να αγωνίζομαι»

Ο Σταύρος Μαυρίδης λίγο καιρό μετά την εξαφάνισή του και την εισαγωγή του σε νοσοκομείο ανοίγει την καρδιά του. 

«Ο κόσμος τόσο εδώ μέσα στο νοσοκομείο όσο και απ’ έξω με νιώθει σαν δικό του άνθρωπο. Συγκινούμαι και κλαίω με όλα αυτά τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχομαι καθημερινά» τόνισε στην Freddo.

Ο Σταύρος Μαυρίδης νιώθει απαλλαγμένος από όσες έγνοιες είχε μέχρι σήμερα στο κεφάλι του. Βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική. Τα μέτρα ασφαλείας στη συγκεκριμένη πτέρυγα είναι δρακόντεια. Ακόμα και το κουτί με τα γλυκά ελέγχεται για παν ενδεχόμενο.

«Κατ' αρχάς, θέλω να σου επισημάνω ότι είμαι πάρα πολύ καλά ψυχολογικά και γεμάτος δύναμη. Κατά δεύτερον, αποφασίσαμε με τον πολύ καλό μου φίλο, Σπύρο Μπιμπίλα, αντί δώρων στη γιορτή του, να πάνε διάφορα είδη για τους τροφίμους εδώ. Ήθελα να δείξω και εγώ την αγάπη μου εδώ στο νοσοκομείο "Θριάσιο", όπως μου έδειξαν και εκείνοι. Είναι απίστευτα δοτικοί απέναντι μου και τους ευχαριστώ θερμά»,

Στο χέρι του κρατάει ένα ποτήρι καφέ, ενώ μπροστά του έχει μια χάρτινη τσάντα, όπου κρατάει σημειώσεις. «Μέσα εδώ έχω τηλέφωνα, έχω κάποιες χρήσιμες πληροφορίες και πράγματα που εγώ πρέπει να θυμάμαι».

«Ήταν μια λανθασμένη δήλωση, που ποτέ δεν θα έκανα, γιατί, απλά, δεν πιστεύω πως ο άνθρωπος πρέπει να αυτοκτονεί. Η πράξη αυτή είναι πράξη δειλίας και τίποτα άλλο. Δεν θα έφτανα ποτέ σε αυτή την πράξη, γιατί ξέρω να πολεμάω και να αγωνίζομαι. Αυτή η δήλωση λοιπόν που έγινε μέσα από το αλκοόλ που είχα καταναλώσει, είχε ως αποτέλεσμα την αυτεπάγγελτη εισαγγελική δίωξη μου. Και προς θεού, μην το πάρετε στραβά: Δεν είμαι αλκοολικός. Απλώς, ήθελα να ηρεμήσω. Ολοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή θέλουν να μείνουν και λίγο μόνοι τους. Αυτό είχα αποφασίσει εκείνη την περίοδο για να ηρεμήσει το κεφάλι μου. Ήρθαν λοιπόν και μου χτυπούσαν τα κουδούνια του σπιτιού μου για ώρες. θόλωσα. Και ίσως κινήσω το θέμα νομικά αργότερα, για όλο αυτό που δημιουργήθηκε».

Ο Σταύρος Μαυρίδης πριν εισαχθεί στην ψυχιατρική κλινική είχε γράψει και ένα συγκλονιστικό βιβλίο με βιώματα ζωής από τη Σαλαμίνα. «Το βιβλίο μου "Μέθεξη Ονείρων" πάει εξαιρετικά καλά και αυτό οφείλεται στην αγάπη του κόσμου. Εχω ήδη στα σκαριά να κάνω το βιβλίο μου σενάριο για θεατρική παράσταση. Εχω αρκετά πράγματα να κάνω μόλις βγω... Άλλωστε, μην ξεχνάς, έχω δύο σπίτια σε Σαλαμίνα και Αθήνα» τονίζει.

Θεωρεί πως είναι μύθευμα η ανεργία που χτύπησε και τον ίδιο, με αποτέλεσμα να κάνει παράλληλα και άλλες δουλειές; «Δεν μπορώ σε καμιά περίπτωση να διαψεύσω ότι υπάρχει ανεργία και μας έχει χτυπήσει όλους. Άλλωστε στο Νέο Ηράκλειο, που είναι η δεύτερη δουλειά μου και μοιράζω φυλλάδια, και εκεί αφουγκράζομαι όλη την κοινωνία. Ο καθένας μου λέει τον πόνο του και εγώ τον ακούω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved