Ευαγγελία Συριοπούλου: «Το επάγγελμα αυτό το αγαπώ και είναι το πάθος μου»
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Το επάγγελμα αυτό το αγαπώ και είναι το πάθος μου»

Από τη στιγμή που η Ευαγγελία Συριοπούλου τελείωσε τη δραματική σχολή, δεν έχει σταματήσει να δουλεύει. Αν αυτό δεν είναι τύχη μέσα στην κρίση, τότε τι είναι;

«Η αλήθεια είναι ότι από το 2011, όταν τελείωσα τη σχολή του Εθνικού θεάτρου, νιώθω ιδιαίτερα τυχερή. Βέβαια, στην αρχή υπήρχαν πολλές δυσκολίες, έτρεχα σε πολλές οντισιόν. Ακόμη τρέχω στις οντισιόν για έναν ρόλο. Ευτυχώς, από τότε που βγήκα από τη σχολή έχω δουλέψει με πολύ σημαντικούς ανθρώπους, όπως είναι ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και ο Δημήτρης Λιγνάδης, και ία τελευταία δύο χρόνια με τον Θοδωρή Αθερίδη. Ωστόσο, εκτός από την τύχη, υπάρχει και η σκληρή δουλειά που κάνω, γιατί το επάγγελμα αυτό το αγαπώ και είναι το πάθος μου» τόνισε στην Αγορά.

-Σε αναγνωρίζει πια ο κόσμος στον δρόμο; Τι σου λένε συνήθως;

«Ναι, με αναγνωρίζουν και τους ευχαριστώ πολύ για τα τόσα ζεστά λόγια τους. Είμαι ήδη πέντε χρόνια στον χώρο, όμως είμαι ακόμη νέα και η αγάπη του κόσμου μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Είναι πολύ ωραίο όταν κάποιος άνθρωπος σε σταματά στον δρόμο και σου λέει «είσαι η παρέα μου». Δουλεύουμε για το κοινό και όταν υπάρχει η αποδοχή, αυτό για εμάς είναι το μεγαλύτερο δώρο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved