Καίτη Γαρμπή: «Δεν θα κινηθώ νομικά, θέλω να κλείσει αυτή η υπόθεση»
Showbiz

Καίτη Γαρμπή: «Δεν θα κινηθώ νομικά, θέλω να κλείσει αυτή η υπόθεση»

Η Καίτη Γαρμπή ήταν η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που έγινε κριτής σε talent show, συγκεκριμένα στο «Fame Story 4». Πώς της φάνηκε εκείνη η εμπειρία; Μπορούν όντως τα παιχνίδια αυτά να βοηθήσουν ένα νέο ταλέντο;

«Με θυμάμαι να έχω άγχος μήπως αδικήσω κάποιο παιδί και να είμαι περισσότερο επιεικής από όσο έπρεπε για τον ίδιο λόγο. Είναι μία διέξοδος για τα νέα παιδιά και τους δίνεται μια ευκαιρία. Δεν ξέρω αν θα επέλεγα να βρεθώ ξανά στη θέση του κριτή. Είναι κάτι που απαιτεί μεγάλο κομμάτι από τον χρόνο μου, όμως σε καμία περίπτωση δεν κρίνω τους συνάδελφους που επιλέγουν να βρίσκονται σε αυτή τη θέση» τόνισε στην Αγορά.

-Τις «χρυσές» εποχές της νύχτας ποια ήταν η μεγαλύτερη πολυτέλεια που έκανες δώρο στον εαυτό σου; Έχεις υπάρξει η μούσα του Ρομπέρτο Καβάλι, και μάλιστα έλεγαν ότι ένα ρούχο σου μπορεί να κόστιζε όσο ένα αυτοκίνητο.

«Είναι αλήθεια πως ξόδευα για την εικόνα μου πολλά χρήματα, όπως ξόδευε τότε ασυλλόγιστα και όλος ο κόσμος. Έκανα πολλά δώρα στον εαυτό μου και τους αγαπημένους μου. Ταξιδέψαμε στη Φλωρεντία μαζί με τον Διονύση και φιλοξενηθήκαμε όλη η ομάδα στο σπίτι του Καβάλι. Συγκλονιστικό σπίτι, απίστευτη πολυτέλεια και υψηλή αισθητική. Είναι στην καρδιά μιας από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου.»

-Λίγο καιρό πριν, διαβάσαμε ότι θα κινηθείς νομικά εναντίον μιας εταιρείας που εκμεταλλευόταν το όνομα σου στο ίντερνετ για διαφημιστικούς λόγους. Τι συμβαίνει με αυτή την υπόθεση;

«Δεν θα κινηθώ νομικά, θέλω να κλείσει αυτή η υπόθεση ήσυχα και να μην ξαναπέσει στην αντίληψη μου τέτοιο αναληθές δημοσίευμα. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, δεν είναι έντιμο όμως να αγοράσει κάποιος το προϊόν πιστεύοντας πως το χρησιμοποιεί ένας αγαπημένος του άνθρωπος που του έχει εμπιστοσύνη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved