Η πρωταγωνίστρια από την «Λέξη που δε λες», τα ρατσιστικά σχόλια και το bullying
Showbiz

Η πρωταγωνίστρια από την «Λέξη που δε λες», τα ρατσιστικά σχόλια και το bullying

Η Ντέμπορα Οντόγκ, που πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Alpha, «Η λέξη που δε λες», εξηγεί ότι τα ρατσιστικά σχόλια ήταν συχνά κατά τη διάρκεια της σχολικής της ζωής.

«Δεχόμουν ρατσιστικά σχόλια και στενοχωριόμουν πολύ. Κι αν στενοχωριέσαι γίνεσαι θύμα bullying. Είναι θέμα χαρακτήρα, γιατί από την άλλη πλευρά η αδελφή μου δεν έδινε σημασία» τόνισε στο TV Έθνος.

Παιδί ενός μεγάλου έρωτα καθώς η μητέρα της παρά της αντιρρήσεις της οικογένειάς της παντρεύτηκε τον πατέρα της χωρίς να κάνει πίσω ούτε στιγμή. «Είμαι υπερήφανη για δύο πράγματα. Για τον πατέρα μου, ο οποίος ήρθε με υποτροφία από την Ουγκάντα και σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικές Επιστήμες και για τη μητέρα μου η οποία τη δεκαετία του ‘70 μπήκε σε αυτήν τη διαδικασία. Ο πατέρας μου έφυγε από τη χώρα του με μια αλλαξιά, οι γονείς του έμεναν σε χωμάτινες καλύβες και δημιούργησε εδώ μια ωραία ζωή. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο και τελικά κλέφτηκαν. Δυστυχώς έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 18 ετών. Μετά τον θάνατο του υπέφερα από βουλιμία. Έκανα ψυχοθεραπεία και μέσα από αυτή την ιστορία έμαθα ότι πρέπει να σέβεσαι τον εαυτό σου». Η ηθοποιός επισκέφθηκε την Αφρική δύο φορές. «Κατάφερα να πάω το 2005 και το 2011. Είναι πολύ όμορφη χώρα. Οι άνθρωποι είναι ήσυχοι, σε κοιτούν στα μάτια. Αισθάνεσαι ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους χωρίς πολλά λόγια. Έζησα μαγικές στιγμές εκεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved