Χριστίνα Πολίτη: «Δεν κάνω ποτέ σκηνές ζηλοτυπίας»
Showbiz

Χριστίνα Πολίτη: «Δεν κάνω ποτέ σκηνές ζηλοτυπίας»

Γέλασαν πολύ ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη µε πρόσφατο δηµοσίευµα που ήθελε τη γνωστή δηµοσιογράφο και κοσµικογράφο σε «έκρηξη» θυµού και ζήλια, επειδή εκείνος φλέρταρε µε νεαρή συνάδελφό του.

Ως άλλος... ταύρος σε υαλοπωλείο, η δηµοσιογράφος φέρεται να εισέβαλε στο καµαρίνι του αγαπηµένου της στο θέατρο «Ηβη» και να δηµιούργησε απίστευτη σκηνή, επειδή δήθεν είχε έρθει επικίνδυνα... κοντά µε νεαρή ηθοποιό. Οι φωνές της, κατά το δηµοσίευµα πάντα, ακούστηκαν σε όλο το θέατρο, όπως και ο ήχος από αντικείµενα που έσπαγαν λόγω της έξαλλης κατάστασης στην οποία βρισκόταν η γοητευτική Χριστίνα. Ήρθαν άραγε στα... χέρια για χάρη µιας πιτσιρίκας ή όχι ο Σπυρόπουλος µε την Πολίτη; Ανθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον αποκάλυψαν στη Real πως ποτέ δεν συνέβη τέτοιο περιστατικό στο θέατρο «Ήβη» όπου φιλοξενείται η παράσταση «Οµερτά», την οποία υπογράφει εξ ολοκλήρου ο Κώστας Σπυρόπουλος. «Ούτε φλερτ υπήρξε, ούτε φυσικά και ανάλογη σκηνή απ’ τη Χριστίνα, που δεν συνηθίζει να συµπεριφέρεται έτσι στις σχέσεις της. Οι δυο τους βιώνουν έναν µεγάλο έρωτα», τονίζουν οι φίλοι της, οι οποίοι συµπληρώνουν: «Η Χριστίνα γελώντας είπε ότι δεν κάνει ποτέ σκηνές ζηλοτυπίας και αρνήθηκε να ασχοληθεί παραπάνω µε το αναληθές δηµοσίευµα! Είναι πολύ ευτυχισµένοι οι δυο τους και έχουν µάτια µόνο ο ένας για τον άλλο! Από την ώρα που ήρθαν κοντά σε πάρτι κοινής τους φίλης, είναι αχώριστοι και τίποτα δεν µπορεί να µπει ανάµεσά τους...». Πράγµατι, η έµπειρη δηµοσιογράφος και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός περνούν τις περισσότερες ώρες της ηµέρας µαζί και, παρά το εξαιρετικά φορτωµένο πρόγραµµά της, η Πολίτη δίνει κάθε βράδυ το «παρών» στο θέατρο «Ηβη» για να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της και να φεύγουν στη συνέχεια µαζί για φαγητό και ποτό σε στέκια που αγαπούν.
Όσοι τους ζουν από κοντά µιλούν για έναν µεγάλο έρωτα που κάνει και τους δύο να λάµπουν από χαρά. Αυτό, άλλωστε, φαίνεται από τις δεκάδες selfies και τα βιντεάκια που ανεβάζουν στα social media. Κάποια από αυτά, µάλιστα, είναι τραβηγµένα στο «Ήβη» όπου παίζεται µε επιτυχία το «Οµερτά». Το έργο βασίζεται στο «Nos femmes» του Ερίκ Ασούς και φέρει την υπογραφή του Σπυρόπουλου στην απόδοση-διασκευή (µε την Κατερίνα Μπέη) και τη σκηνοθεσία. Στην παράσταση µαζί µε τον δηµοφιλή πρωταγωνιστή παίζουν ο Θανάσης Ευθυµιάδης και ο Γιώργος Γαλίτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved