Ζωή Λάσκαρη: «Ο Αλέξανδρος «πέταξε» κι αλλού, αλλά σε εµένα γυρίζει πάντα. Πάντα!»
Showbiz

Ζωή Λάσκαρη: «Ο Αλέξανδρος «πέταξε» κι αλλού, αλλά σε εµένα γυρίζει πάντα. Πάντα!»

Η Ζωή Λάσκαρη μιλάει για τον τρόπο που κατάφερε να κρατήσει τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, 40 ολόκληρα χρόνια ενώ σχολιάζει και τις νέες ηθοποιούς που θα αν ζούσαν στην εποχή του χρυσού Ελληνικού Κινηματογράφου θα γίνονταν οι "μούσες" του Φίνου... 

Αυτό που είσαι υπεράνω σε τόσα θέµατα είναι αξιοζήλευτο. Θυµάµαι την άλλη φορά που τα λέγαµε, που τόνιζες πόσο χαλαρή ήσουν µε τις απιστίες του συζύγου σου...

Και τι να κάνω, αγαπούλα µου; Να χωρίσω; Το να χωρίσεις είναι το πιο εύκολο. Το δύσκολο είναι να κρατήσεις έναν γάµο 40 ολόκληρα χρόνια. «Πέταξε» κι αλλού, αλλά σε εµένα γυρίζει πάντα. Πάντα! Τον θαυµάζω τον Αλέξανδρο, τον αγαπώ. Είναι όλη µου η ζωή µαζί µε τα παιδιά µου. Είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή µου.

Πλήρωσες το ότι ήσουν τόσο όµορφη, Ζωή;

Το τόσο όµορφη άσ’ το, βρε αγαπούλα µου... Καλή ήµουν. Ναι, την πληρώνεις την οµορφιά, αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να ’χεις ταλέντο και να είναι δύσπιστοι οι άλλοι λόγω αυτής της οµορφιάς. Γινόταν τότε, γίνεται πάντα.

Πόσα άκουσε και η Ζέτα Μακρυπούλια...

Είναι πολύ ταλαντούχο πλάσµα, πέρα από πανέµορφο. Είναι ταλαντούχα και όµορφη και είναι και πάρα πολύ καλό παιδί. Ε, να µην ενοχλεί αυτό; Πώς να µη ρίξουν πυρά; Θα ήταν αστέρι του Φίνου αν είχε βγει στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηµατογράφου; Μεγάλο αστέρι του! Έχει όλο το πακέτο που ήθελε ο Φίνος! Όπως και η Ματσούκα! Όσες φορές την έχω δει, είναι εξαιρετική. Και πληρώνει κι αυτή την οµορφιά της. Αλλά δεν µασάει, βλέπω. Ούτε εκείνη, ούτε και η Ζέτα. Προχωρούν δυναµικά και αδιαφορούν για τα πυρά. Μπράβο τους. ∆εν πρέπει να µασάνε, όπως δεν µάσησα κι εγώ. Σκέψου να έδινα σηµασία σε τόσα κακά που έγραφαν για µένα... Θα είχα πάει σπίτι µου. Αλλά έµεινα όρθια και προχώρησα µπροστά. ∆εν απάντησα ποτέ. Απάντησα µένοντας χρόνια στη σκηνή.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved