Εβελίνα Παπούλια: «Είναι σημαντικό που με σκηνοθετεί ο Κιμούλης»
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Είναι σημαντικό που με σκηνοθετεί ο Κιμούλης»

Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις». 

Μίλησε μας για την παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις», στην οποία πρωταγωνιστείς φέτος, στο θέατρο «Άλμα».

«Ήταν μια ευτυχής συγκυρία όλη αυτή. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι μου δίνεται η ευκαιρία να σκηνοθετηθώ και να παίζω με τον Γιώργο Κιμούλη, όπως επίσης με τη μοναδική Μάρω Κοντού, κάτι που είναι τεράστια τιμή για εμένα. Επίσης, γνώρισα ανθρώπους όπως είναι η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, που έχουμε έναν απόλυτο κοινό κώδικα και τη θεωρώ φίλη, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και ταλαντούχο. Είμαστε ένα καμαρίνι με ανθρώπους που είναι φυσιολογικοί και καλοί συνάδελφοι, με την έννοια της εργατικότητας, όπως είναι και η Μάρα Δαρμουσλή. Όλοι τους είναι μια έκπληξη. Είμαστε και σε ένα καμαρίνι πολλά άτομα και είναι- πάρα πολύ δύσκολο για όλους μας, και ειδικά για εμάς, που πάντα είχαμε το δικό μας καμαρίνι , οπότε η συμβίωση έχει χιούμορ, καλή διάθεση και ωραία συναδελφικότητα. Ο ρόλος που υποδύομαι είναι ένας ρόλος που ήθελα πολύ να τον παίξω. Σαν ρόλος είναι πάρα πολύ ελκυστικός και χαίρομαι που έγινε μια επιθυμία μου πραγματικότητα»

Υποδύεσαι μια γυναίκα η οποία ζει στην ίντριγκα. Θα μπορούσες ποτέ να είσαι έτσι;

«Καθόλου, γιατί βαριέμαι να στήνω ίντριγκες. Δεν με αφορούν οι ζωές των άλλων. Με αφορά το κομμάτι του δικού μου μικρόκοσμου, οπότε δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία»

Πώς βιώνεις όλη αυτή την κρίση στη χώρα μας;

«Όπως τη βιώνουν όλοι. Για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε, νομίζω ότι έχουμε πάθει μια υπερκόπωση όλοι. Τρέχουμε σαν τρελοί, η ζωή μας έχει περιοριστεί στο να δουλεύουμε και να κοιμόμαστε και, γενικώς, είναι δύσκολο να μπορείς να έχεις μια φυσιολογική ζωή» είπε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved