Ευαγγελία Συριοπούλου: Μιλά για τη σχέση της με την Καρύδη και τον Αθερίδη
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: Μιλά για τη σχέση της με την Καρύδη και τον Αθερίδη

Για τη σχέση και τη γνωριμία της με την Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Βασικά δεν περιμέναμε την ταινία για να έρθουμε κοντά. Η Σμαράγδα είναι από τα πιο ταλαντούχα πλάσματα που έχω γνωρίσει ως ηθοποιός και ψυχάρα ως άνθρωπος. Γνωριστήκαμε μέσω του Θοδωρή την πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε μαζί στο θέατρο και δέσαμε».

Πώς είναι η Σμαράγδα ως φίλη; «Η Σμαράγδα είναι όπως προδίδει και το όνομα της: ένα ακατέργαστο σμαράγδι. Είναι ένα πάρα πολύ καλό και ευαίσθητο πλάσμα, τετραπέρατο και με πολύ χιούμορ. Έχει ενέργεια μικρού παιδιού και είναι μονίμως σε εγρήγορση. Είναι μια κούκλα και, πίστεψε με, αν τύχει και βρεθείς μαζί της μπορεί να καταλήξεις να κλαίς από τα γέλια. Απλά, δεν υπάρχει».

Μιλώντας για τον Θοδωρή Αθερίδη τονίζει ότι για εκείνη είναι «οικογένεια».

«Με τον Θοδωρή δημιουργήθηκε μια έντονη φιλία μέσα από τη δουλειά. Είναι οικογένεια για μένα. Άλλη πάστα ανθρώπου, μοναδικός. Οι συνεργασίες μας είναι εκπληκτικές. Ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά, είναι ευφυέστατος και αγαπάει αυτό που κάνει. Δουλεύει πάντα με πάθος και δεν κάνει καμία έκπτωση. Είναι δοτικός με προστατεύει, με βοηθάει και είναι δίπλα μου. Είμαι τουλάχιστον τυχερή που βρέθηκε στον δρόμο μου», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved