Ηρώ Μπέζου: «Διαπιστώνω ότι είμαι λιγότερο δυνατή απ' όσο πίστευα»
Showbiz

Ηρώ Μπέζου: «Διαπιστώνω ότι είμαι λιγότερο δυνατή απ' όσο πίστευα»

Η Ηρώ Μπέζου, κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη έχει δώσει μέχρι στιγμής το στίγμα της σε παραστάσεις φιλόδοξες και ενδιαφέρουσες. Τι θαυμάζει στους ηθοποιούς της γενιάς της;

«Δεν θα το περιόριζα μόνο στη γενιά μου, αυτό που εκτιμώ πιο πολύ στους συναδέλφους μου είναι το θάρρος να έχουν τη διάθεση να συνεργάζονται, με ουσιαστική αγάπη και στήριξη, να μην ενδιαφέρονται να ξεχωρίσουν με τη σούπερ ερμηνεία, αλλά να θέλουν να βρίσκονται στη σκηνή και να δημιουργούν μαζί με τους συμπαίκτες τους. Θεωρώ πως η δική μας γενιά πιστεύει στη συνύπαρξη και αντιστέκεται στην ανάγκη του κόσμου να βρει κάποιον να ξεχωρίσει», λέει στο Bημαgazino.

Υπάρχει μια προσδοκία της για αυτό το επάγγελμα που έχει επιβεβαιωθεί από τη μέχρι τώρα εμπειρία της; Έχει απογοητευτεί από κάτι; «Είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η δουλειά και με ενδιαφέρει πολύ. Και υπάρχει η δυνατότητα να είμαι καλά μέσα σε αυτή, μπορώ να ζήσω όμορφες στιγμές, να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους, να γελάσω, να εξελιχθώ. Είχα μεγαλύτερη προσδοκία σε σχέση με την προσωπική μου δύναμη. Διαπιστώνω δηλαδή ότι είμαι λιγότερο δυνατή απ' όσο πίστευα και έχω ανάγκη τη στήριξη από τους συνεργάτες μου. Αυτή είναι μια ανατροπή».

Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση είναι τελικά ευκαιρία ή είναι απλώς κρίμα που τη βιώνουμε; «Νομίζω ότι ύστερα από τόσα χρόνια μπορούμε να πούμε και επίσημα πως είναι κρίμα. Ολο λέγαμε ότι θα ήταν μια ευκαιρία για..., όμως δεν έχει επαληθευτεί κάτι τέτοιο. Ισως γίνει στο μέλλον, όμως προς το παρόν είναι ατυχία, δεν είμαι απαισιόδοξος άνθρωπος αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε πια. Και δεν υπάρχει και κάποιο ρεύμα, ένας τρόπος έκφρασης που έχει ξεπηδήσει μέσα από τη δυσκολία, νομίζω πως υπάρχουν εμπνευσμένοι άνθρωποι και ωραία πράγματα, όπως πάντα. Απλώς όλοι ταλαιπωρούμαστε περισσότερο», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved