Τάκης Παπαματθαίου: «Ξεκίνησα χωρίς οικονομικό backround από την οικογένεια μου»
Showbiz

Τάκης Παπαματθαίου: «Ξεκίνησα χωρίς οικονομικό backround από την οικογένεια μου»

Για τις σειρές που έκανε στην τηλεόραση και πώς κρίνει το σημερινό τηλεοπτικό πεδίο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τάκης Παπαματθαίου.

«Ξεκίνησα χωρίς οικονομικό backround από την οικογένεια μου. Είχα φύγει από το θέατρο τέχνης μετά τον θάνατο του Κουν, παντρεύτηκα, γεννήθηκε κι ο γιος μου και βρέθηκα σε ένα πέλαγος. Το έκανα με χαρά στην αρχή, αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν μου πάει η τηλεόραση. Τα σενάρια είναι ρηχά κι εμένα δεν μ' ενδιέφεραν ούτε οι φιγούρες ούτε τα εξώφυλλα. Έπρεπε να προσαρμόσω την υποκριτική μου για ν' αρέσω σε ένα κοινό που ίσως δεν είχε πάει ποτέ στο ' θέατρο. Γιατί να το πάθουμε; Κι εγώ που το παίζω, κι εσείς που με βλέπετε;»
Θα έλεγε «ναι» σε κάποια πρόταση σήμερα;
«Βεβαίως, αν ήταν καλό το σενάριο και όλα ωραία περιφρουρημένα και οι συνθήκες και τα οικονομικά. Γιατί πέρυσι με φώναξαν να πάω στο Μega, αλλά όταν μου ζητάνε να προπληρώσω τον ΦΠΑ στην εφορία, δεν το κάνω αυτό. Να πληρώσω στην εφορία χωρίς να έχω πάρει φράγκο κι αν τα πάρω ποτέ μετά από δυο χρόνια απλά για να παίξω ή να υπάρχω σε μια οθόνη;», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved