Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν αποκάλυψα ότι είχα πάει για σπουδές χορού στη Νέα Υόρκη και έκανα σεμινάρια»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν αποκάλυψα ότι είχα πάει για σπουδές χορού στη Νέα Υόρκη και έκανα σεμινάρια»

Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν για την Μαρία Ιωαννίδου να αποδείξει πως ήταν διαφορετική ως προσωπικότητα από τους ρόλους που έπαιζε;

«Βασικά, εγώ η ίδια έκανα λάθος στον τρόπο που διαχειρίστηκα την καριέρα μου. Δεν το απέδειξα ποτέ, ενώ δεν με «διαφήμιζα». Για παράδειγμα, έχω μπει στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Τζον Κάρτερ, γιατί ο Φρέντυ είχε γράψει το βιβλίο «Τζίμυ, πάρε ένα φυστίκι» και του το παραδώσαμε μαζί. Αυτό το γεγονός συνέβη, αλλά εγώ δεν είπα ποτέ τίποτα. Επίσης, δεν αποκάλυψα ότι είχα πάει για σπουδές χορού στη Νέα Υόρκη και έκανα σεμινάρια με τη Σίρλεϊ Μακλέιν. Δεν το ανέφερα ποτέ τότε, γιατί θεωρούσα ότι θα το καταλάβαιναν μέσα από τη δουλειά μου»

Ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει βιώσει ποτέ;
«Ηταν ένας Ελληνογερμανός, ο οποίος με φλέρταρε επί τρεις σεζόν. Επειδή εγώ δεν ανταποκρινόμουν, ερχόταν κάθε μέρα στο θέατρο και έφερνε και παρέα για να κάνει αβάντα! Ηταν πολύ συγκινητικό αυτό και κάποια στιγμή με... έριξε. Ηταν ωραίο παιδί. Ως ηθοποιοί τότε νιώσαμε τον θαυμασμό σε μεγάλο βαθμό και μοιράζαμε... βαλίτσες αυτόγραφα. Εχω στείλει αυτόγραφα σε θαυμαστές μου σε νησιά, αλλά και απομακρυσμένα χωριά. Σήμερα διανύουμε την εποχή της... selfie στο κινητό», λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved