Ο άνθρωπος που έκανε την Παπαρίζου να κλάψει…
Showbiz

Ο άνθρωπος που έκανε την Παπαρίζου να κλάψει…

Κι όμως κάποιος έκανε την Έλενα Παπαρίζου να κλάψει. 

Συγκεκριμένα η ιστορία του.

Με μια πρόχειρη ματιά, τι χρονιά ήταν το 2016 για εσένα; Είχε και κρίση και θανάτους διάσημων προσώπων, αλλά και το προσφυγικό, μεταξύ άλλων.

«Θα σου πω μία ιστορία, μια και μιλάμε για το προσφυγικό ζήτημα. Μέσα στη χρονιά γνώρισα στη Σουηδία έναν Κούρδο πρόσφυγα από το Ιράκ, ο οποίος μπήκε και βγήκε από την Ελλάδα 25 φορές συνολικά. Ο άνθρωπος αυτός έδωσε συνολικά 25.000 δολάρια για να καταφέρει τελικά να φτάσει στη Σουηδία. Όταν μου διηγήθηκε την περιπέτεια του μέσα στο ταξί που οδηγούσε, με έπιασαν τα κλάματα. Για εμένα, για να απαντήσω στην ερώτηση σου, το 2016 ήταν μία χρονιά έτσι κι έτσι... Υπήρχαν κάποια καλά, αλλά και κάποια κακά στοιχεία κατά τη διάρκεια της»

Πώς θέλεις να είσαι του χρόνου τέτοια ημέρα;

«Θέλω να κρατήσω αυτά που δικαιούμαι και αξίζω και να πάρω αυτά για τα οποία θα αγωνιστώ. Δεν θέλω παραπάνω πράγματα, γιατί, όταν αρχίζουμε να γινόμαστε λαίμαργοι από τη ζωή, στο τέλος της διαδρομής τα χάνουμε όλα»

Για να κλείσουμε την κουβέντα μουσικά, το «Αγκάλιασε με» είναι το νέο σου single και κρύβει μια ωραία στιγμή σου από πίσω του...

«Το κομμάτι είναι σε μουσική Σωτήρη Αγραφιώτη και στίχους του Φώντα Θεοδώρου και ομολογώ πως ήταν έρωτας με το πρώτο άκουσμα! Όταν ο παραγωγός μου, μου το έστειλε να το ακούσω σε μορφή demo, ήμουν στην Ιταλία και καθόμουν και περίμενα μέσα σε ένα πάρκινγκ, γιατί έξω έβρεχε πολύ. Ανατρίχιασα ολόκληρη όταν το έβαλα να το ακούσω στα ακουστικά μου. Είναι ένα τραγούδι που θα ήθελα ο κόσμος να το ακούει 12 μήνες τον χρόνο, όλη την ημέρα. Με εκφράζει απόλυτα αυτή την περίοδο!» δήλωσε στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved